Credibilitat?

http://lesjoursheureux.anglet.fr/?tumnenravichsja=rencontre-s%C3%A9rieuse-femme&870=45 22. Dic, 2009 0 Comments

montauban annonce femme cherche homme Senyores i senyors, fins a quin punt les persones podem creure en la política després del que estem veient i escoltant. Segons publiquen els periòdics els ajuntaments rebran un 33% menys del que van rebre l’any passat, tant els val que al teu poble o a la teua ciutat tinguen mancances en sanitat, en educació o d’espais culturals i gires la cara i veus que a la ciutat de València tornen a ser la millor del mon, amb l’Amèrica Cup, la presentació de la Fórmula 1 i un contar i no acabar de coses que sols beneficien l’ego d’algunes persones i, per l’altra part, la resta de ciutadans contribuents ens quedem mirant com se’ns van els desitjos de millora del poble.

Això es pot aplicat en tots els àmbits, doncs si canviem de circumscripció veiem que encara que a l’ajuntament de Vinaròs ens escolten, de vegades en molta atenció i delicadesa, i tant mateix ens donen la raó, al poc les nostres expectatives queden en nivell del betum. Les propostes, queixes, denuncies, etc. de les que ens han dit que tenim tota la raó queden en el fons (per dir un lloc digne) del caixó. L’atenció és francament prou bona però quant surts del despatx no saps si la botella està mig plena o mig buida, com hem dit amb la raó reconeguda però sense cap solució, ni en curt ni en llarg termini.

Per a mostra un botó. Una de les nostres queixes, que ens fan arribar socis i veïns del poble, fou el desgavell d’aparcaments que existeix en el passatge Dr. Santos.En el carrer Socors hi ha zona de carga i descàrrega pel que no cal entrar dintre del passatge per utilitzar-lo per a tal fi. Tan es val a l’hora que siga i el temps que li calga al transportista de torn que entra en el passatge i allí es queda sense que ningú li diga res. A qui ens hem d’aclamar perquè es facen complir les normatives?A les capitals i a molts de pobles tenen normes i les fan complir, a Vinaròs sembla que això siga impossible. Nosaltres des de Migjorn ens preguntem a més a més, quant costaria arreglar tots els desperfectes del dit passatge produïts pel camions i furgons que no tenen cura de res.

Senyors polítics, nosaltres prou fem en voler col·laborar de la forma que estem fent, i tinguen ben segur que seguirem, però amb la raó no ens conformem, volem que assumisquen que son vostès els responsables de tot el que està passant. Per uns ens quedem sense més escoles i l’hospital per acabar, sense metges, etc. etc., amb molt de fum i poca realitat, els altres tal com va el poble: brut, descuidat, sense control, sense que ningú fase complir les normes, ni les més senzilles, repetim com volem que els creiem????.

Per quan el 5é col·legi?, i els 6é?
Per quan la inauguració de l’ampliació de l’hospital.
Volem un poble net.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!