DAVANT L’ANUNCI DE QUÈ EN CATALUNYA S’ESTÀ NEGOCIANT REBAIXES EN L’AP-7 EN LES COMARQUES DE L’EBRE, EL TARRAGONÉS I EL PENEDÉS.

trieste incontri 26. Jul, 2017 0 Comments

bunglingly IMG-20170726-WA0001Les Associacions de Veïns del Baix Maestrat volem manifestar el nostre total rebuig d’aquestes mesures. L’AP-7 la volem lliure i gratuïta. Lema que estem defenent des de fa dos anys tallant la carretera cada setmana. Portem 159 talls i no pararem. Lema i posició que també defensen les associacions de veïns de l’altra part del Sénia amb qui estem junts amb aquesta reivindicació.

Fem aquestes consideracions.-

L’obligatorietat redueix les vies de comunicació.- Avui hi ha dos carrils per sentit per autopista i un per carretera. La gratuïtat sumaria: en serien tres en cada sentit. L’increment del tràfic serà notable i també es notarà el nombre d’accidents. L’obligatorietat obvia la N-340 i en lleva un: per tant resta.

L’obligatorietat farà que tots els camions vagen per l’autopista i ABERTIS incrementé la seua recaptació. Els camions ara van per la N-340 tindran un augment considerable de despeses i la bonificació de tots la pagarem nosaltres mitjançant impostos. Sembla com si treballessen per afavorir l’empresa concessionària. Millor seria treballar en favor de la gratuïtat.

Aquesta mesura ja ens la va anunciar el President de la Generalitat Sr. Puigdemont quan vàrem anar a visitar-lo el febrer del 2016. Com que no han pogut implantar l’euro-vinyeta, treuen la solució que tenien en reserva. Els polítics contents però a pagar els mateixos.

Renten la cara als veïns amb la possibilitat d’anar gratis per l’AP-7, però has de posar-te el tele-tac. Aparell que et facilita el banc però val diners. A pagar!

S’obliden del País Valencià, no existim, no els importem. Per tant demostren a les clares que la mesura sols és retòrica i de cara a unes més que possibles pròximes eleccions.

Vinaròs, 26.07.2017

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!