DE NOU A LA CARRETERA

http://kilim.fr/?karnavalydwona=site-rencontre-100-gratuit-non-payant 25. Nov, 2016 0 Comments

http://edilerre.com/?kover=catania-annunci-incontri&dde=a0 img_20161124_170236 cartell_concentraci_ap7img_20161124_170349p1000329p1000333p1000336

Khalándrion MOVIMENT VEÏNAL TRANSVERSAL PER LA GRATUITAT DE L’AP-7.

Avui hem tornat a tallar la carretera, l’antiga N-340 al Km.1046, al costat de Benicarló,  tot i que ha estat de forma molt simbòlica. Hem estat sols un minut al mig i 44 a la vora de la mateixa. No hem volgut continuar tallant aquesta via comarcal que no te res a vore amb la nostra reivindicació AP-7 GRATUÏTA, JA!.  Cal reiterar que el Sr. Subdelegat del Govern de Castelló (PP) ens relega contínuament a aquest indret i fins ara no hem volgut fer us d’aquesta prerrogativa. Avui hem decidit anar-hi però, amb la nostra màxima de no fer res que pugues causar algun perjudici als veïns.

La pancarta de PROU, AP-7 GRATUÏTA, JA!, l’ha vist molta gent que passava pel davant. No ens allunyaran de la nostra reivindicació i la pancarta la lluirem allí on considerem que pot tenir més repercussió, per això la setmana que ve li la portarem directament al Sr. Subdelegat del Govern a Castelló.

Aquesta vegada volem unir-nos també a la gent que pateix les obres de l’A-7 al seu pas per Vall d’Uixó. Aquesta vegada tampoc tallarem el trànsit, però li direm al subdelegat de Govern, que no està bé no donar-nos suport quan tantes alcaldies, Generalitats i ciutadans estem d’acord en no prorrogar la concessió que Foment té amb Abertis. Pels morts que s’haurien pogut evitar. Pels que encara haurem de patir inseguretat en la circulació d’una N-340 sobresaturada. Per l’enganyifa de les bonificacions al transport pesat. Perquè ja en tenim PROU! Les infraestructures viàries han de ser públiques i gratuïtes. No ens valen alternatives costoses que mai arriben i que esquarteren el territori. Volem aquesta Autovia del Mediterrani nostra! AP-7 gratuïta ja!! .

Tractarem de convocar el màxim de col·lectius i persones afins a aquesta reivindicació. Si trobes que a algú li pot interessar, que el cartell cap en algun lloc visible, si reenvies, comparteixes, si vens, si vols unir-te, benvingudes.

DIJOUS DIA 1 DE DESEMBRE des de les 18h fins les 18.45h, concentració a la plaça Maria Agustina de Castelló.

 

 

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!