TROBADA D’ASSOCIACIONS DE VEÏNS

Pingdu 23. Nov, 2016 0 Comments

Horasan Avui s’ha fet l’acte central de la celebració del 40 aniversari de l’associació de Veïns de Vinaròs MIGJORN. Han fet una trobada d’associacions de veïns per parlar de un tema que està en la boca de tothom: La participació ciutadana. Així en general.

site de rencontre senegalais en france Tema que dona per molta estona i en el que han pogut escoltar com tot un barri de València, el Cabanyal,  i la seua associació van lluitar per aconseguir salvar el barri de les urpes del urbanisme especulatiu i salvatge, de com es va implicar tothom en una lluita que els ha portat a ser referent i exemple en la lluita veïnal. També han participat aportant experiències i propostes la Confederació d’Associacions de Veïns del País València i les Associacions de veïns d’Amposta, de Benicarló, de Traiguera i per suposat l’amfitriona MIGJORN. Han argumentat que la feina de la participació ha de començar a l’escola i també a casa, en la família. Empoderar als xiquets, als joves, donar-los protagonisme en les petites coses fan que prenguen més interès en la convivència i en el seu funcionament. També ha donat la seua opinió el Regidor de Participació de Vinaròs que acompanyat per un parell de membres de l’equip de govern ens acompanyaven en la sala.

Tots els assistents han felicitat a MIGJORN en els seus PRIMERS QUARANTA anys i els han desitjat llarga vida i que persistisquen en la lluita que tant bé tenen representat en l’exposició de collages que està en el mateix Auditori, la qual romandrà oberta fins el dia 27. Per acabar han dit que dilluns, demà, tornaran a haver assemblea, el dijous a la carretera, i la setmana que ve també, i l’altra i l’altra…

Tot seguit, com no podia ser d’altra manera, han anat a celebrar-ho en un conegut restaurant del passeig. Com dient ells: NO ES FAN SEMPRE 40 ANYS.

p1120321 p1120368-2

 

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!