DEMANEM CONSULTA POPULAR PER FIXAR ELS PREUS DELS ESPECTACLES TAURINS.

imagesUn dels punts on els regidors del nostre Ajuntament van invertir més temps en el ple municipal va ser en la modificació del reglament del us de la plaça de bous. En el debat dels preus que s’ha de cobrar pels espectacles taurins, el Sr. Amat més ens va semblar l’apoderat d’algun torero il·lustre o l’empresari taurí a que defensava els “seus” interessos, que un polític de Vinaròs.Els preus els semblaven alts, d’altres van dir que haguessen de prohibir aquests espectacles i l’equip de govern, que va fer la proposta, tot ser tancada, no era unànime. És sabut per tothom que n’hi ha de taurins i anti-taurins.

La nostra proposta: Donat que va haver tanta polèmica i, escoltant al PP en la gran pressió popular que diuen que va haver, proposem que es fase una consulta popular per determinar quins preus ens agradaria posar per aquesta utilització. Proposta que seria molt concreta amb tres possibilitats degut a que, segons la legislatura, no es poden prohibir les corrides de bous: deixar-ho tal com ho tenia el PP, amb bonificacions i tot, un altra seria aplicar-ho tal com diu l’actual equip de govern amb aquest minso increment i una tercera on de forma molt concreta es tripliques o quadrupliqués els preus que es van proposar, de tal manera que la seua utilització sigues molt més cara i aquell que volgués fer algun espectacle s’ho penses donat l’elevat cost que puga significar. En aquesta proposta matem dos pardals d’un sol tret: a) s’escolta als animalistes i als taurins i b) tots contents degut a que la majoria mana i, per afegit, els propietaris que som el poble decidiríem. Qui té por a la consulta popular?. A més a més podrien aplicar el seu programa electoral al consulten al poble el seu parer.

En la dita consulta podrien afegir una que està pendent: el canvi de nom a la plaça del Llagostí. Augurem unes campanyes prou interesants i volem pensar que seria prou significativa pels gustos dels nostres conciutadans.

Per cert, si l’acceptar modificar una transcripció per l’error d’un/a funcionari/a és escoltar el clamor popular, el govern municipal anterior ens hauria d’explicar com va prendre la presentació de més de 5.000 signatures en contra de l’ampliació de la zona blava, la instauració de la taronja i la supressió de la mitja hora en els pàrquings soterrats i va mantenir la seua decisió sense escoltar ningú. Devia ser la remor del mar.

PD.- En el mes de maig el tall de la carretera és a les 19 h. al lloc de costum tots els dijous. Si voleu venir poseu-vos en contacte amb nosaltres: avmigjorn@gmail.com.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!