DEMANEM LA DIMISSIÓ DEL REGIDOR SR. TÀRREGA

 

Davant les constants desqualificacions públiques del regidor de l’Ajuntament de Vinaròs Sr. Tàrrega amb l’amenaça inclosa i el menyspreu que ens va manifestar en els saló de plens el Senyor Alcalde, volem fer aquestes declaracions:

 

 

 

  • Ens volen discriminar negativament amb l’amenaça de negar-nos el lloc de reunions.  No volem fer un llistat d’entitats que l’Ajuntament els facilita el local però en són moltes. La pregunta seria que tenen aquestes entitats que no tinguem nosaltres, llevat que no els critiquen?. Cal dir que avui per avui utilitzemla Casa dela Cultura en hores que no és utilitzada per ningú més.
  • Negant-nos les respostes a les nostres preguntes al ple volen llevar-nos el dret de participació que tan hem reivindicat i seguirem reivindicant.
  • L’equip de govern de l’Ajuntament de Vinaròs, del PP, mostra la seua veritable cara d’intolerants i mancats d’autocrítica per no acceptar les opinions raonades que els fem des de l’Associació MIGJORN.
  • Demanem la dimissió del Sr. Tàrrega per ser aquesta persona la que sembla que encapçala la persecució sistemàtica de la nostra Associació mostrant el seu to antidemocràtic i amenaçador dient-nos de forma directa que si ens hem de reunir amb ell el més segur serà que no ens poséssem d’acord
  • També reivindiquem el dret a disposar d’un local facilitat per l’Ajuntament, per tenir els nostres arxius i poder desenvolupar de forma continuada la tasca que venim realitzant, així com també reivindiquem locals per la resta d’entitats del poble que no tenen seu pròpia.
  • En alegrem de l’adequació del local de dalt de les Camaraes per a fer-lo accessible, com s’ha fet a altres locals del poble, donant suport l’Associació de Veïns de Vinaròs “Migjorn” a totes les millores d’accessibilitat.

 

Demanem el suport de la resta dels partits que composen el consistori i que aquesta nota siga llegida en el decurs del proper Ple Municipal requerint una declaració pública del Sr. Alcalde al voltant del tema.

 

 

 

Vinaròs, 6 de desembre de 2012.

 

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!