QUI LA FA, QUE LA PAGUE!!!!

Sembla que al sr Tàrrega lo que li ha picat, i fort de la denuncia per la irresponsable  plantada Faribault d’arbres dins del riu Servol, ha segut el demanar, ¡¡qui la fa que la pague!!

El sr Tàrrega al “Levante” 18/11 /2010, va fer unes declaracions que nosaltres recollirem, en un article publicat al 7-dies, per estar d’acord amb referència al passeig, deia: “Si recuperem l’alcaldia (és seva) farem una auditoria per aclarir els comptes, i demanarem responsabilitats quiero conocer mujeres ucranianas personals” suposem que econòmiques. Vam pensar, mira el PP té una persona que dins del partit crearà escola del Siruela, ara abans de tirar un Convent, comprar carrers Majors o fer zones fosques s’ho pensaran dos vegades. I seguia: “El portavoz del PP aseguró que si recuperan la alcaldía (bis) se auditará la obra del paseo para dar respuesta a sus incongruencias, Sangerhausen i los responsables lo serán de forma personal, (molt be) de todo lo que han hecho, pero principalmente de lo que han encubierto, i me estoy refiriendo a los políticos” menys mal que no és a Migjorn, com sol fer anormalment, el sr Tàrrega.

Per aquet motiu, i recullin paraules seves li demanem responsabilitats personals per plantar arbres al llit del riu sense permís de la Confederació Hidrogràfica Xúquer. Vostè sr Tàrrega deu creure que desde Migjorn li tenim mania, doncs no, nosaltres desde fa quasi quaranta anys (numero mític) fa que tenim mania als dictadors, als que van justos de democràcia, als creuen que Vinaròs és un “cortijo amb senyoritos”, i als que volen tapar la boca dels que discrepen de la política oficial. Com volen tapar la boca a l’Associació de Veïns Migjorn, per denunciar la plantada d’arbres dins el llit del Servol,creant un perill que no hi era. I tirar herbicida dins el casc urbà, al Fora Forat. Si seguen l’herba amb filet queda millor, no contamina i tapa les boques que volen soscavar la honorabilitat del sr Alcalde,

Per cert, volem felicitar-lo per la neteja que han fet al PAI Fora Forat, més l’arressolament del Hangar, edifici que últimament era un cau de rates i brutícia, no ens cau cap anell al demanar-li hi si li plau, la retirada, si és dejorn millor,  dels arbres del riu, la riuada del 2000 per poc no va saltar el pont.

Un estudi del Centro Nacional de Investigacions Atmosfèrica de USA publicat en la revista “Science”, ens diu que el Canvi Climàtic és una realitat. Les conseqüències, més inundacions i sequeres, amb tempestes més fortes i augment del nivell del mar.

A l’escrit anterior parlem d’una riada del 2004, és un error, l’any és 1994

 

Vinaròs,1/12/2012

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!