Dia internacional de l’aigua

rencontre femme gratuit dreux Dia  internacional de l’aiguav http://amap-tarnos.fr/?kastrylja=site-de-rencontre-new-zealand&e35=b0   2013           Any internacional de la cooperació en l’esfera de l’aigua 

225754_646136325402938_509741398_n 302751_646625155354055_320804174_nCom serà l’any del < Fracking .> Aquest mètode d’extracció d’hidrocarburs posa en perill greu els aqüífers. Aquest senyors del < Frac > s’han colat en la nostra vida per l’afany capitalista de tragar, amb la seva immensa gola, amb el seu afany destructiu de la natura, i l’esclavatge de les classes populars, per fer acumulació de diners i poders, per comprar banquers i governs corruptes. Governs corruptes que no sols estan en el continents Americà o Africà, que amb menys preu els diem governs “bananeros”. A Europa ara està ple, la percepció que tenim, des de fa, més o menys  una dècada, a cada estat hi ha un govern venut al poder del diner. Com sempre?

Com diem aquest any 2013, ha segut declarat Any Internacional de l’Aigua. Tots els experts, sense interès econòmic o polític amb els depredadors capitalistes, ens alerten que en un futur no llunya, el planeta Terra tindrà greus problemes per falta d’aigua, per malgastar-la en industries que l’estan contaminant. És paradigmàtic que l’empresa química de Flix, l’Ercros, que ha estat un munt d’anys tira’n els residus contaminats al riu Ebre, residus que ara no saben com traure’ls, dons es latent el perill que al remoure’ls la contaminació baixe riu avall, contaminant el delta i la zona d’influència marítima de criança de peix indubtablement afectaria als pescadors de Vinaròs. Però com bona empresa especuladora, vol alçar el vol, deixan el mort (contaminació), i vinga, a contaminar en  altres llocs.

Ara una multinacional ha posat l’ull Maestrat, que segons els Geòlegs especialistes en hidrologia, en aquestes contrades hi ha un gran “depòsit” d’aigua ( alguns li diuen aqüífer fòssil) que encara no s’ha “tocat”, algunes eixides d’aquet immens “depòsit”son les Fonts d’Alcossebre, i les del sota  Montsià.    Sense l’ús dels hidrocarburs la humanitat va arribar fins el segle XX. Sense aigua la vida a la Terra és impossible, doncs d’ella va sortir, si permetem fer un mal ús d’ella i la contaminem matem la vida. L’energia és pot obtindre d’altres fons que ara en poca quantitat estem usant com: l’Eòlica, Solar, Biomassa, Marees, etc. Però els interessos d’aquesta empresa, R2Energi, que vol usar un mètode <Fracking>, clarament perillós i contaminant no son els nostres, els nostres son viure amb harmonia en la natura amb total respecte, nosaltres som natura, si permetem matar la natura nosaltres morim amb ella.

El capitalisme, que fa ballar als polítics Castejons, Fabres, Rajoys, al so que volen, ens volen fer ballar agafats amb ells, per justificar la venda de l’ètica i dignitat, per un plat de llenties

¡¡ No al  <Fracking >!! Però a cap lloc.

 

 

Vinaròs, 29/4/013

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!