Dos felicitacions .- Una mol bona, l’altra aigualida

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ENHORABONA VALENCIANS.

La bona, felicitar  a Acció Cultural del País Valencià, a totes les entitats, partits sindicats i particulars que feren possible la recollida de més de 600,000 signatures per fer  que el Congres de Diputats, amb la abstenció del PP, aprovés ahir portar a tràmitla Iniciativa LegislativaPopular (TV sense fronteres) per poder vorela TV3 (la nostra) al País Valencià i on vulguen.

EL TRANSVASAMENT DE L’EBRE

Poc a poc es van traïen la careta, per aquet motiu felicitem al Bloc per demanar clarament el transvasament de l’aigua de l’Ebre per a Castelló. Votaren conjuntament amb el PP, i al sr Fontanet per les vegades que va participaren manifestacions contra el transvasament, com deuria patir. Els fets i el temps posa cada un al seu lloc.

 

DEL PORT DE VINARÒS

Des de Migjorn recolzem sincerament al sr alcalde de Vinaròs, Juan Bautista Juan) en la ferma posició reivindicant l’escola de idiomes per Vinaròs. Que si el curs passat la posició d’el PP hagués estat ferma, hores d’ara no tindríem aquet problema,i les relacions amb Benicarló no s’agrairien, esperem que no sigue tot una posada en escena, “una presa de pel”

 

www.avmigjorn.org

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!