EL CORREDOR COIX

rencontre rumilly 74150 11. Dic, 2018 0 Comments

Lame duck with pair of crutches. Funny cartoon character

http://dabakh.com/?cev=cherche-femme-celibataire-sur-foix&b3d=0d Lame duck with pair of crutches. Funny cartoon character

Dissabte 01.12.2018 vam estar en l’acte que va organitzar l’Institut d’economia i empresa Ignasi Villalonga sobre l’Euroregió de l’Arc Mediterrani, la jornada la van titular: Sense Castelló-Tarragona, no hi ha corredor. Si no estiguéssem convençuts totalment de la necessitat del Corredor Mediterrani ni ens ho haguéssem plantejat en assistir. Que conste que és la tercera vegada que acudim a la cita del dit Institut per participar en les seues convocatòries (2013, 2016, 2018).

Tothom que va intervenir va estar d’acord en aconseguir aquest Corredor com més aviat millor, aquest corredor tan desitjat i des de fa tant de temps:  representants d’entitats, partits, sindicats, universitats, empresarials, etc., tothom estava i està d’acord en aconseguir-lo, tothom està d’acord en reivindicar-lo. Faltaria menys. Demanen, demanem un corredor per ferrocarril que porte mercaderies des del sud cap al nord i viceversa. Un corredor que aprope les ciutats i fase els mercats més assequibles als productes d’aquestes terres, que ens porte riquesa i treball.

Per una altra part cal recordar que a hores d’ara ja tenim un corredor mediterrani.  Sí, però aquest és per carretera, un corredor anomenat N-340. I també l’alternatiu de pas ràpid que li diuen AP-7  però aquesta porta un recàrrec afegit. Totes dues vies recullen la majoria del moviment de mercaderies i persones que actualment circulen per aquesta franja de terreny situat a l’Est de la península.

Per descomptat que també ha sortit el tema de l’alliberament de l’AP-7, fins i tot l’acabament de l’A-7 entre l’aeroport de l’”abuelito” i l’Hospitalet de l’Infant. Obra que no està ni en projecte ni hi ha diners per fer-la.

El pas per ferrocarril està segons totes les intervencions molt endarrerit i per carretera anem al  que estem anunciant fa temps. Estan programades i es faran 11 rotondes en l’N-340 entre Alcanar i l’Hospitalet. Onze rotondes separades per doble ratlla contínua i una velocitat de 80 km/h. Veritable tap per a no utilitzar-la i prendre l’autopista com a alternativa. Per l’altra part diuen que alliberaran l’AP-7 a primers del 2020. Entre el tap de les rotondes i la gratuïtat de l’autopista, l’elecció serà obvia. Llavors es produirà un col·lapse gran en l’autopista i el coll de botella serà aquesta via.

Llavors plantejaran el tercer carril de l’AP-7 i  pot ser fins i tot que acabar  la A-7 siga la solució. No cal que penseu d’on sortiran els diners per fer-ho. Voleu que us ho diguem: seguirem pagant durant anys i anys. L’A-7 no la vorem, val massa perres i aniria en contra del negoci. I llavors el pagament no s’acabarà. Imposaran la vinyeta i pagarem tots,  no ens escaparem de cap de les maneres.

Coll de botella de l’AP-7, inutilitat de l’N-340, Corredor Mediterrani demanat però, sols hi ha bones intencions i no el vorem acabat ni a curt ni a mitjà termini. ¿Volen que no tinguem comunicacions pel nostre territori?, ¿volen que no ens moguem o senzillament volen aïllar-nos de la resta del món?. I una pregunta més enllà, volen també aïllar a Catalunya de la resta de l’Estat?. Anem cap a una veritable frontera entre el País Valencià i Catalunya?   Vinaròs, 02.12.2018

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!