EL NOM ÉS VINARÒS

videlicet 25. Ago, 2015 0 Comments

Berga descargaEL NOM DEL POBLE

rencontre sexe fontenay le comte El present article ve a compte que fa uns dies va aparèixer una  campanya comercial d’un conegut supermercat amb la utilització del nom castellanitzat que tots sabem que és incorrecte i va tornar a relluir la marca de la “Z”. No els podem impedir que posen allò que vullguen però no podem estar de demanar a l’Ajuntament que els fase saber de la seua incorrecció i demanar a la resta de la població manifeste tant de forma presencial com amb la seua abstenció davant d’aquest supermercat,  mostrant així la seva disconformitat amb el tractament que rebem.

Sols fa un parell de setmanes recordàvem des d’aquestes línies que la primera intervenció en un plenari per un ciutadà no membre de la corporació va ser per reivindicar la utilització correcta del nom de Vinaròs, fou el març del 2004. Dèiem que  l’Ajuntament promoga el bon us del nom del nostre poble. Que es fase saber a tothom que per anomenar al poble no hi ha altra forma que VINARÒS i que amb “Z” es totalment incorrecta.

També l’anterior equip de govern va fer una campanya reivindicant el mateix, amb un samarreta que destacava la “S”. Tot i que a València no la van fer arribar dons són moltes les conselleries que encara ara mantenen la denominació  incorrecta del nostre poble. A vore si els que han entrat nou al govern valencià ho actualitzen com cal.

Esta clar que no tenim cap dubte de la postura de l’actual equip de govern amb la defensa de la “S”. D’entrada no els anem a exigir una campanya, tot i que també demanem que ho han de posar en la llista, encara no fa 100 dies de la seua presa de possessió i n’hi ha moltes altres coses que han de tenir preferència.

El que passa és el de sempre, com el tema de les caques de gos, de les escombraries, etc., no poden posar un municipal al darrera de cada malifeta ni tampoc de cada carta, cartell o qualsevol altra publicitat que es penge pel poble. Hem de ser els ciutadans el que ens queixem del tracte incorrecte, de la neteja, i de fer recollir allò que embruten. Hem de dir a aquells que deixen la resta de les seues mascotes, als que deixen el fem sense consideració, als que empastifen el nom poble amb la Z,  etc., AMB BONES MANERES però en contundència que ho fan malament, que no és correcte, que no ens agrada. Per això instem tan a l’Ajuntament i a la gent en general que facen, que fem les gestions que corresponguen enfront d’aquesta nova afronta i dir a aquest supermercat que rectifique el nom incorrecte del poble. Moltes gràcies. 17.08.2015

9345_502384909814936_1540766412_n

 

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!