LES PERLES “NEGRES” DEL REGIDOR.

Ixtapan de la Sal 24. Ago, 2015 0 Comments

Allentown 11913240_10205935619722635_7728219310674838291_nNo cal dir que ens la sintonia entre el govern actual i nosaltres és molt més bona que en l’anterior, però, no del tot. Suposem aquells que segueixen els nostres escrits recordaran les vegades que en les anteriors legislatures ens referíem a aquells que donaven un punt de discordança a allò que s’anomena esquerra doncs d’una forma més o menys descarada van donar suport moltes vegades als equips del PP. Ara, a la fi, han assumir el paper que els correspon i han entrar en el govern municipal.  I per fi s’han destapat el pot de les essències i hem vist el tarannà de cadascú d’ells. Cal agrair-los que per fi prenguesen alguna responsabilitat i ens mostresen la seua vàlua personal, que és el perquè es van presentar. Recolzem de principi la tasca del regidor de medi ambient i agricultura, dons ens ha mostrat en els pocs dies que està al front de la mateixa bona nota de la seua dedicació i iniciativa.

L’altre regidor, el número 1 de la formació, és el que ens està demostrant el seu “savoir faire” al cap d’avant de la regidoria de comerç i turisme. Tot i que en agricultura i medi ambient s’ha notat un canvi dels anteriors governants no podem dir el mateix de la del company de formació doncs no ha canviat re. En festes patronals el guió estava escrit i de turisme no en hi havia molta cosa, ara quan la feina se li incrementa i està en el bo i millor de la seua activitat  poc o molt no s’ha apartat gens dels anteriors, pot ser que molts dels esdeveniments d’aquest estiu poden estar condicionats per diferents associacions, però de la resta res de res. Reconèixer com a positiva el canvi d’ubicació de la celebració de la festa del llagostí, a ell i al regidor de festes, faltaria menys.

Per acabar de completar el panorama cal remarcar la seua loquacitat verbal en defensar el nostre producte “estrella” el llagostí. En l’entrevista del C-56 que li fan per promocionar la festa i per magnificar encara més el producte va acabar dient que és més de la galera que dels llagostí. Sinceritat  a nivell subliminar contravenint el seu discurs.

No ens be de nou, doncs també en la fira del llibre va mostrar la seua capacitat propagandística en afirmar que no llegia llibres perquè l’avorrien.

Davant d’aquestes dues perles “negres” caldria fer-nos i fer-se una reflexió alhora de continuar en la regidoria, i en cas de seguir, demanar-li que no s’aparte del guió que li han fet, que no aporte res de nou i que es guarde les seues opinions per a cercles més íntims. Que no ens fase cap favor més i que amb el seu somriure en tenim prou.

 

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!