El Sr.Alcalde de Vinaròs es va enfadar molt amb l’associació de veïns de Vinaròs «Migjorn»


Tenia o té motius per fer ho? Nosaltres creiem que no. Però segurament deuria creure, o creu, que les denuncies les fem per desgastar al equip de govern, o a ell directament al tindre una botiga de productes fitosanitaris. Mai més lluny de la realitat, ens dugué a denunciar l’ús d’herbicida dins la zona del PAI del Fora Forat  la seva possible “contaminació”.

El filet feia la seva “feina ecològica encomanada per Deu” de fabricar oxigen, i absorbir el CO2 que fan els arbres i la herba, aixó, si no la mata el concejal que te un drapet en cada bugada. Als polítics per ser elegits democràticament, l’Esperit Sant, no els dona la facultat de saber-ho tot, la ficada de pota i errors garrafals, des de l’últim concejal al primer ministre son molts, i alguns de ju
Aquesta actitud “rancorosa” del sr Alcalde i part del PP, vers l’Associació de Veïns, els porta ha declarar a Migjorn entitat non grata. Non grata per aquí ? Per als que sols volen adulació ? o entitats aduladores? Doncs nosaltres no som gent d’aquesta classe, a nosaltres sols ens mena, i molta gent del poble ens anima, a seguir lluitant contra les consejalades, i les mentides que solen acompanyar les declaracions que fan alguns components de l’equip de govern.tjat de guàrdia.

No suporten que denunciem la plantada d’arbres a la llera del riu, amb perill real d’inundació. Que denunciarem el tirar herbicida dins de la zona urbana. Que denunciem el tirar els fangs del dragatge del port, possiblement contaminats amb plom, a la zona industrial de les Capsades, sense cap mena anàlisis, ni permís de transport i abocament. Però com diem fa molts anys “Pa xulo jo,i per bona man germana”, doncs els arbres, contra tota lògica estan plantats, els fangs segueixen tirats al lloc denunciat, ara, per més inri, els estan tapant amb mater

ial d’excavacions. El fang i la corrupció en aquet Estat ha arribat ha uns nivells, que per molta terra que aboquen no la taparan. I Medi Ambient, ola Confederació Hidrogràficadel Xúquer de vacances, com molta progressia que s’ha venut per quatre “petardos”

“Levante 14/2/2013 Vila-real canvia el subministrament d’aigua al detectar herbicida en dos dels seus pous” MENTIDA (manual del PP)

“Levante 15/2/2013” Instal·laran filtres de carbó en els pous de Vila-real

Pous dela Planaque ja estaven contaminats per nitrats. MENTIDA. (M. del PP) Però, denunciem la més que possible contaminació del aqüífer, per l ús del “fraking” mentre a nivell de terra l’estem contaminant, amb tota classe de productes químics i animals de ferro.

 

Vinaròs, 18/2/2013

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!