El sr Gandia regidor de propaganda i mentides

baixaSenyor Gandia, el fet important de la protesta no era que alguna persona indignada per “l’atracament” que representa a les butxaques dels habitants d’aquet poble anomenat Vinaròs, que, signés dos vegades, el fet clar és que més de exiguously 5 mil persones han signat indignades contra la reforma del sistema d’aparcament, (atracament) imposat pel PP.

http://glassmusic.org/?molodoypidaras=site-rencontre-celibataire-payant&7c3=27 5 mil signatures de gent indignada, algunes d’elles votants de la dreta. Detra, que dona cabuda a gent democràtica i  respectuosa amb els resultats de les urnes, com els que tenen enyor del franquisme, (Tàrrega) i els cadells que fan ostentació dels símbols nasis, que les urnes, com va dir un “bon demòcrata” son per trencar-les, han trobat aixopluc, en un partit que no ha condemnat la dictadura criminal que fou l’alçament rebel contra la República, triada pel Poble com sistema democràtic de governar. A Vinaròs no recolzaren traure als dictadors Franco i Alonso Vega els honors donats per alcaldes franquistes.

5.800 vots van ser els que donaren al PP la majoria per governar. 6.633 foren els vots que tragueren els partits progressistes, majoria per governar al Ajuntament si agüe-sen anat units. La dreta si que ho va fer, la democràtica i la cavernícola. Suposem que en passar la experiència d’aquesta aquesta legislatura, curteta de taracnar democràtic,  servirà perquè els “líders” dels partits de la oposició no tornen a equivocar-se, i tinguem a la dreta quatre anys més, seria un pecat sense perdó democràtic, seria un error que Vinaròs no és mereix.

5 mil signatures recollides en un espai de temps molt curt, ha segut un èxit, que unes poques persones equivocadament, o indignades signaren dos vegades, no trau la seva representativitat legal davant en uns governants, que si cregueren en la democràcia participativa, respectarien l’opinió del Poble. Dirigents del PP, que va ser veu populi votaren més d’una vegada en la recollida de signatures per salvar els arbres  de l’Amera, que i foren figueres estarien donant figues al parc de les Catalines. Quantes vegades votaren per portar el tren de rodalies? Podrien informar públicament que s’ha fet d’aquestes firmes.?

5 mil signatures populars que un govern amb un poquet de peregrí democràtic, agüés mirat de reunir-se amb els canalitzadors de la protesta, i no desqualificar-los. L’Alcalde, una vegada elegit és l’Alcalde de tots, i volen un alcalde assequible, democràtic, respectuós amb les minories, no tallar les veus critiques quant denuncien actuacions clarament  o il·legals.

Avis las navegants.  Migjorn,entitat lliure, mai ha callat ni callarà, sigue quin sigue el color del Ajuntament, és la nostra força 

Vinaròs, 2/9/2013zona blava xoriços

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!