L’engany del rap

dole rencontre femmes politics-350_073012030356Qui enganya a qui ??. 22 d’agost dia de ple municipal, a l’ordre del dia no consta la proposta  de Migjorn (1) de retornar a l’antiga normativa d’aparcament, zona blava, quotes de pagament, mitja hora gratuïta i retorn dels treballadors. Va entrar i debatre per urgència.

El dilluns 5 d’agost en l’assemblea feta a la Casa de la Cultura es va Dubovka llegir, (remarquem és va llegir ) per part del secretari de Migjorn, la moció-proposta a presentar per registre d’entrada al ple del Ajuntament. Proposta que va ser acceptada per tota la gent present a l’Assemblea, i signada pel PSPV, Bloc-Compromís, Esquerra Republicana, al dia següent la signà el PVI. Proposta recolzada per més de 5000 signatures. Però els partits de la oposició, menys Esquerra, van presentar una esmena per traure el segon punt de la proposta, que demanava la reincorporació al seu lloc de treball, dels ara antics treballadors. Segon punt que dia :- Fer les gestions necessàries davant la nova concessionària per tal que faciliten a les persones que treballaven a l’anterior empresa la reincorporació al seu lloc de treball, fi de la cita.

Migjorn no ha enganyat a ningú, aquesta recollida de signatures ha sigut molt espontània, amb molts matisos i molta indignació, i els senyors representants dels partits esmenadors del segon punt, que eren presents a la lectura de la moció, PSPV, i Comprmis-Bloc, que tenien sordesa transitòria i glaucoma ocular? I finalment amb lletres majúscules remarcava:- ELS PORTAVEUS DELS PARTITS SOTA SIGNANS DONEN LA SEUA CONFORMITAT ALS ACORTS ANOMENATS I FAN SEVA LA PRESNT MOCIÓ. Partits abans esmentats, PSPV-PSOE, Esquerra, Bloc-Compromís, PVI. El resultat de la votació al plenari fou un galimaties, més difícil d’esbrinar si el Bloc és d’esquerres i nacionalista.

La regidora del PP sra Mar Medina, es va fer un fart de riure en vore que partits que ells mateixos s’ha nomenen progressistes, esmenaren un punt que demanava la reincorporació d’uns treballadors tirats fora del seu lloc de treball. Per Migjorn, retornar al estatus anterior era amb totes les conseqüències, era un No a la ampliació de la zona blava, al cost d’ella, a la zona citrícola, el anular la mitja hora gratuïta dels pàrquings soterrats, i l’acomiadament dels treballadors.

Sra Medina rectificar diuen que és de savis. Però igualment duien, rectificar moltes vegades, és de tanoques. Vostè amb el passeig ha rectificat molt, ara falta rectificar el carril bici, no direm que és un emplastre,  però  se li acosta

(1) al no entra a l’ordre del dia Migjorn no podia participar al ple i defensar la moció. Quina participació volen?

Vinaròs, 26/8/2013images (2)

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!