ENHORABONA.

incontri marcon 30. Jun, 2015 0 Comments

femme bi à saint maur des fossés 11349866_1233721903314763_2044082040_n-copia-700x472Si, ja tenim nou Alcalde i nou equip de govern. Quina emoció. Quanta joia. Molta gent esperàvem aquest canvi. Molta gent volíem un canvi en la forma de governar amb nous regidors que li donessen un aire diferent a l’Ajuntament. El discurs del nou Alcalde va ser d’allò més encisador amb oferiments de portes obertes i de voluntat de buscar en la participació ciutadana una eina fonamental per portar endavant la seua gestió.

Des de MIGJORN sempre ho hem demanat, sempre ho hem reivindicat i sempre hem estat amatents per integrar-nos allí on ens han deixat. Ara no podem obviar fer referència a l’equip de govern anterior que malauradament ens va tallar l’accés a l’únic orgue de participació que teníem (Consell Escolar Municipal) i es va negar a contestar-nos a les preguntes que li fèiem al Ple, fins i tot arribar a ignorar-nos quan demanarem la paraula en el torn d’intervencions del públic assistent als plens. Com és veu tot un despropòsit i un contrasentit al significat de Participació Ciutadana. Amb un telèfon i una adreça de correu electrònic no n’hi ha prou.

Sàpiguen aquest nou equip de govern, com suposem sap tota la població, que MIGJORN no anem a canviar ni canviarem la forma de procedir. NO!! No deixarem de criticar allò que no ens sembla be i també ho farem públic. Però aquest equip de govern d’entrada ja ens veuen molt diferents dels anteriors.

Esperança de bona harmonia, de convivència, de treballar junts, d’escoltar i ser escoltats. El nostre sarró va ple de propostes i de reivindicacions que tornarem a posar sobre la taula i dels que volem parlar, debatre i si s’arriba a un acord portar-los endavant. No tenim l’exclusivitat de la veu del poble però, si que tenim la veu de la nostra associació que porta molts anys en la lluita i reivindicació per fer una millor convivència envers un poble més just i més habitable. Volem seguir en aquest camí i volem que junts ens trobem per fer-lo més plàcid i accessible. Sabeu que sempre podreu comptar amb nosaltres. ARA COMENÇA LA FEINA.

Una vegada s’ha canviat els equips de governs en pobles i ciutats, cal arrodonir-ho i fer fora la corrupció del govern del País Valencià. Per uns governs autènticament participatius, oberts, valencians i democràtics.

Per acabar, permeteu-nos fer una llagrimeta en record d’aquell que li hagués agradat tant vore aquest canvi. Vinaròs, 13.06.2015.Salut i BONES FESTES A TOTHOM.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!