ENTREVISTA AMB MÒNICA OLTRA

laval site de rencontre 29. Ene, 2018 0 Comments

Ozubulu La Vic62e5479b-e532-49f0-a5ac-4031bbe3f986epresidenta del Consell Valencià Mónica Oltra, es va reunir aquest diumenge a Benicarló amb representants de les Associacions de Veïns del Sud de Catalunya i del Nord del País Valencià que formen el col·lectiu per una AP-7, GRATUÏTA, JA!. Van estar presents també el Senador Jordi Navarrete i la Diputada Nacional Marta Sorlí, tots dos de la comarca del Baix Maestrat.

Els veïns li van exposar la importància de la demanda de l’alliberament total de l’AP-7 que referenden setmana darrera setmana: són 179 els talls de carretera que porten manifestant-se. Així mateix li van trametre la seua posició en contra de la prolongació de l’A-7 des de les Coves de Vinromà com pretén el Govern del PP i el perill de la implantació de la vinyeta que Catalunya quasi que ho té assumit. Vinyeta suposaria pagar per transitar per autovies i autopistes. Pastís del qual molts voltors en volen part. Li varen dir que esperen que el Govern Valencià siga en el seu paper de demanar la no renovació de la concessió de l’AP-7 a partir del 2020 i que no es deixen seduir per cants de sirena de vinyetes que sols porten a seguir pagant un servei que es ja paguem en altres impostos.

Els veïns van ser invitats a assistir a alguna sessió del Parlament Valencià, al Congrés i al Senat, per portar la lluita al lloc on es decideix veritablement aquestes qüestions.

Així mateix el representant de l’Associació Migjorn de Vinaròs li va fer entrega d’un estudi que han fet sobre el Departament de Sanitat del Departament de Vinaròs, en el que afirmen que el Departament està infradotat i infrafinançat. Una mostra més de l’abandó que tradicionalment ens han tingut a les comarques del nord del País Valencià. Parlaren també de trens de rodalies, aves, etc., etc.

Vinaròs, 28.01.2017

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!