DEFICIÈNCIA SANITÀRIA

thumbnail

La reivindicació més important que té el Govern Valencià amb el Govern Estatal és el infra-finançament. Deficiència assumida també per la ciutadania que vam sortir al carrer demanat un finançament més just en la gran manifestació/protesta feta a València el passat mes de novembre. Manifestació propiciada per sindicats, partits i entitats cíviques.

Una mostra  més de la manca de finançament és el nostre Departament de Salut. A tal efecte nosaltres vàrem presentar un http://pianormandie.fr/categorie-produit/partitions/?add-to-cart=3384 informe/estudi fet amb dades oficials i que abasta des del 2011 fins al 2016 demostrant fefaentment que estem molt per sota de la mitja en finançament i dotacions sanitàries. I queda constatat en els quadres comparatius amb la mitjana del País Valencià i amb la de les Comunitats Autònomes (CC.AA.).

Doncs amb la satisfacció del treball ben fet per demostrar de forma taxativa aquesta manca de personal i recursos que patim en aquest Departament de Salut, el que menys t’esperes és que la Directora Territorial de Sanitat et vinga a la contra dient vaguetats sobre el període en general que abastim i sobre si aquest informe està a cavall de dues legislatures. També ens fa una exposició exhaustiva de com ha anat la inversió en aquest any 2017.

No ens podem més que alegrar que s’haja incrementat la inversió, però les dades del 2017 no les vàrem incloure en l’estudi perquè no les tenim. Així doncs no fa més que assumir la realitat i dejta som gravid que tot i la inversió que diu que han fet, ens cal molta més. I de personal no bada boca.

Sabem que ella sols porta un parell d’anys en el càrrec i venim d’una etapa de més de vint anys en el que el govern del Partit Popular ens ha anat abandonant a la nostra sort. Però el que pensem que no ho té clar rencontre africaine trappes és la mateixa Directora Territorial al donar pals al missatger sense fer cap menció a l’herència rebuda que és, al cap i a la fi, del que ens queixem nosaltres. Ella és un càrrec polític i és de suposar que sap com enfrontar les crítiques que amb l’afany de millorar la sanitat en aquest Departament fem les associacions de veïns. Dades del 2016 que diuen que per arribar a la mitjana d’inversió per càpita al País Valencià caldria que ens augmentessen  el pressupostos en 37 milions d’euros i que per aconseguir la mitjana de llits ens manquen 80 llits més.

Per acabar ens sumem a la reivindicació que fa el Partit Popular demanant la urgència en la instal·lació de la Ressonància Magnètica que ens va oferir el Sr. Amancio Ortega. Però cal recordar-los que si avui per avui estem d’aquesta manera, és degut a com ens ho van deixar ells. I la millora en el finançament depén directament dels seus responsables a Madrid.  Vinaròs. 01.01.2018

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!