ENXUFATS

juez-impone-680x365Mentre l’expresident de la Generalitat Sr. Oliva entra en la presó hi ha canvis continus en la Generalitat.  En els darrers dies destitueixen als membres del consell d’administració del Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana, responsables del Metro València, i acomiaden als de Valenciana de Aprovechamiento Energético de Residuos (VAERSA). I més que n’hi haurà. Sols són unes noticies que se reproduiran prou sovint, pot ser algunes s’esperaran a que passe l’estiu. Si hi ha una nova administració també és normal que hagen relleus en tots els escalafons. Són canvis CERTAMENT POLITICS però, necessaris i, perquè no dir-ho, esperats per alguns per més que temuts per alguns altres.

A Vinaròs un dels llocs on podrem constatar el canvi es l’hospital (esperem). És un centre petit però que dona treball a molta gent. Se sent pels mentiders del dit hospital que hi ha molta gent que fa quinieles de qui, com  i quan. No serem nosaltres els que plorem pels responsables substituïts, ni tampoc volem fer llenya de l’arbre caigut però no ens negaran que això ens sone com a música simfònica de la bona envers la nostra reclamació d’una sanitat millor en les nostres comarques. Relleus que aniran fent-se com considere millor la consellera i els nous directius sanitaris.

El que si que volem insistir que la neteja institucional era necessària, els vicis adquirits en el decurs d’un munt d’anys calia airejar-los i netejar-los. Volem puntualitzar que els “enxufes” eren coneguts i reconeguts per tot arreu.  Familiars, amics, coneguts, amb carnet, membres de llistes electorals, eren, i encara continuen sent fins la darrer hora, un “apèndix” de moltes de les persones que entraven a treballar en la sanitat. Per cert també ho és de molts dels qui des dels seus “despatxets” locals tallen el bacallà a hores d’ara. Entrar a treballar era relativament fàcil i com la borsa estava controlada pels sindicats entraven pel “bolsín”. Cosa que està denunciat pels sindicats.

En fi, entenem el neguit del nostre regidor Sr. Gandia quan en un escrit al facebook senyalava que la Generalitat ARA s’havia convertit en  una agència de col·locació. És una lògica denuncia, doncs han de controlar als partits governants. CAL ACABAR EN LA XACRA DE L’AMIGUISME. Tot i això cal entendre que els càrrecs de confiança seran afins als partits que sustenten el poder, COM FINS ARA.  Com deia l’Ovidi Montllor,.. no, no diré noms. No, no vull dir noms. Vinaròs, 19.07.2015.

enchufe_electricO GOBIERNO VASCO

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!