PLAÇA DEL LLAGOSTÍ

llagostí

 

 

 

 

 

 

 

l’Associació de Veïns de Vinaròs Migjorn, amb tot el respecte.

EXPOSA:

El que ens volen imposar és una cosa i el que la gent utilitza és un altra. La qüestió de quin és el nom que li correspon a la plaça que hi ha al costat de la plaça de bous ha estat un contra sentit des de que li van voler implantar un nom que no era el més adient.

Res més lluny del nostre pensament és eliminar ni vilipendiar aquest nom. La nostra proposta va de cara a tornar una identitat al dit espai on, des del primer dia tothom tenia clar el nom que se li hauria de posar.

Ni llevem identitats ni la posem, ni anem a fer campanya de cap tipus, senzillament venim a proposar allò que s’assumeix popularment alhora que li dona valor i propaganda al nostre apreciat crustaci, famós en el món sencer. Siguem sincers i diguem clarament que queda millor Plaça del Llagostí, doncs en hi ha  un de gegant al bell mig i que li dona nom i sentit.

Segur que vinarossencs i visitants assumiran de bon grat el canvi donat que la referencia és evident i en cap moment queda menyspreat el nom que actualment gaudeix.

 

SOL·LICITA

Que per l’argumentació referida siga canviat el nom de la plaça d’Espanya per la denominació que tothom la coneix: PLAÇA DE LLAGOSTÍ.

De passada també podrien arreglar les rajoles que estan trencades.

Vinaròs, 29 de juliol de 2015

ALCALDE PRESIDENT DEL MAGNÍFIC AJUNTAMENT DE VINARÒS.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!