Es la ràbia, o pot ser la rapia

http://canpica.com/?saxar=mujeres-solteras-en-aldeamayor-de-san-mart%C3%ADn&e2a=60 14. Dic, 2009 0 Comments

http://mig-automation.fr/?klenovidnoesteklo=recherche-site-de-rencontre-espagnol&f91=00 He participat algunes vegades a l’aplec del Puig, quant anar encara era una mica perillós. I puc dir que a la explanada del Monestir s’aplegaven els moderats, la gent patriòtica, de Països Catalans, que lluitàvem per una societat lliure, sense classes,fèiem l’aplec al Puig físic, no de nom.
Al “Vinaròs” 31-10-09,a la crònica cacofònica del Bloc, que parla de la trobada al Puig
el darrer diumenge d’octubre, van honorar al lluitador d’esquerres, Miquel Grau, atorgant-li el “Bloc d`Honor.” el bloc se’l tiraren al cap els feixistes d’Alacant.
Em dol fer aquet escrit, sincerament, però com els guardians i gurús de les essències patries-revolucionaries-independentistes de P.P.C.C. i de classe no han dit res al respecte, (hi ha alguna raó particular per no fer ho?) Hem permeto escriure aquestes ratlles per expressar el que sento del Bloc,en referència a l’acte del Puig, i especialment al Bloc de Vinaròs que semblen uns ressentits, i jugadors trileros, mai saps on es la boleta,(votació).
Miquel Grau era,si mal no recordo,militant del M.C.P.V., Moviment Comunista del País Valencià, lluitava,i va morir, per una societat socialista, sense classes, per la senyera sense blau, les quatre barres del Rei Jaume 1, contra els “blaveros” que el mataren, defensava la Muixeranga com himne del P.V.,i no el “ofrenar nuevas glorias aEspanya,”per la comarcalització, no per el provincianisme i diputacions que son un cau de …….
Al final, com quasi sempre, els honorats resulten ser els que atorguen els honors, que a Miquel Grau l’honore un partit que la seva deriva va clarament a la dreta, seria per riure si no fora un afer seriós. Van començar al Partit Socialista Valencià, P.S.V.,desprès per Unitat del Poble Valencià, U.P.V.,acabant dins d’un Bloc, serà l’últim pas col-ligar-se amb Unió Valenciana,? U.V.,els del”búnquer barraqueta”.
El Bloc, segons la premsa,a l’últim congres va acceptar la blavera, l’himne de Serrano, i al Català li diuen “llengua valenciana.” últimament als de Vinaròs ens diuen castellonencs al parlar del corredor Mediterrani. En quin dret,ells,els del Bloc,poden honorar a Miquel Grau,serà el dret de oportunitat,altrament dit oportunisme.
Vergonya cavallers vergonya
“Bloc Nacionalista Valencià”,diu el seu logo,però, de quina nació? Catalana? Valenciana-regionalista? Espanyola-imperialista? Quina?.
Carnaval es una vegada a l’any,quant passa, ja que traueres la “careta,”que els disfraçats de travestí no ho siguen tot l’any.
No es això Companys no es això

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!