Falses paraules . Falses promeses ¡¡ Mentiders!!

 

¡¡ Mentiders!!

De tant en tant repassant la hemeroteca, o els retalls de premsa que en Migjorn anem guardant, t’adones i et confirma que la fauna política, ha entrat en un desprestigi i falta de confiança amb ells que pot ser perillosa, per mentir i no complir les promeses i la paraula donada. Naturalment no tots son iguals, alguns, els de poble, majoritàriament és preocupen i treballen per els seus veïns. Aquesta epidèmia, que quasi ja es pandèmia, sol atacar als que manen, i amb més virulència als politics de dreta.

A Migjorn els que ens lleixen saben de la nostra preocupació, quasi malaltissa, pel nostre Port, i no ens cansarem de demanar millores, i denunciar les falses promeses dels alcaldes Juan Bautista Juan, J Moliner, diputats Ortiz, Castejon, conseller Eleno o el secretari de Infraestructures V Sanchez, que al “Levante 7/agost/2009“ parlant de les obres del port de Vinaròs fa aquestes declaracions. Chivasso “ Vinaròs (en Castellà que http://vedantaiowa.org/?makrosyt=jakarta-hookup&86e=99 és la seva llengua) reforma su puerto para ser el referente de Aragón con la autovia A-68.” i segueix “ http://pianormandie.fr/produit/quatrieme-solfege-pour-les-conservatoires-et-ecoles-de-musique/?add-to-cart=3232 el Consell quiere convertirlo en polo de desarrollo del norte de Castelló y sur de Tarragona”… “las obras estarán listas en febrero de 2010” Avui 12 de maig de 2012 han passat quasi dos anys i la estructura bàsica no està llesta, no cal parlar de la llotja, fabrica del gel i casetes auxiliars, que quants anys tindran que passar per estar fetes?, com la llengua la tenen tan fina i la vergonya dels plitics es un sentiment en perill de extinció, rebla el clau dient: “que la llegada a Vinaròs de la A-68 abre nuevas posibilidades a este puerto, va ha convertir Vinaròs y su puerto en el puerto de salida de todo el centro de Espanya, de todo Aragón i parte del norte de España, (no cabrem) lo que potenciara a Vinaròs” “Ite missa es, deo gracia, demà passa pel confessionari o trau siri”.

Paraules i promeses de polític que naturalment no s’han complit. Fa quatre mesos, gener, febrer, març i abril que Migjorn als plenaris preguntem al alcalde del per què estan aturades les obres, te tan poc interès (cap) que no o sap. Que tindrem que posar en movimentla Associacióque va Salvar el Port per fer complir les promeses?

I Migjorn proposava la unió de tots els partits per què es facen aquestes obres, allargar el dic de llevant, fer un vial que el comuniques amb Febrer dela Torreestació del tren ila A-68, ara afegiríem el   polígon industrial i l’arc Mediterrani.

 

Migjorn, Vinaròs 30/4/2012

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!