LA BANDA DE L’EMPASTRE

http://larinconadadetajo.es/?typoy=donde-conocer-chicas-en-lima&3b6=7c 29. Jul, 2010 0 Comments

mensagem 21 anos de namoro NOTICIA: Diari Levante,29-7-2010. “Catalunya prohibe los toros, y el Consell Valencià ofrece como alternativa verlos en Vinaròs”.

COMENTARI DE L’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS MIGJORN.- Seria millor per a nosaltres que vingueren els del Consell per Vinaròs, de pas podrien veure que a Vinaròs, a part de tenir una plaça de bous (on es torturen animals) tenim moltes mancances i promeses no complides. Començant per la reforma del port, que al febrer passat tenia que estar acabat, però hores d’ara falta fer el segon tram del mur i els cops de migjorn salten a l’interior, el terra falta reomplir quasi mig metre i formigonar-lo, el varador encara funciona el vell, canals per al tràveling, en tenien que fer dos, un de gran i un de petit, n’han fet sols un de mitjanet, la llotja nova esta per fer, així com la fabrica del gel, la sala de manipulació i les casetes auxiliars. El cinquè collegi el tenim en barracons, del sisè ni se sap. Tenim tres establiments, col·legi del menor, el local de la ITV i la piscina, que els terrenys foren cedits per l’ajuntament, http://covid-innovation.fr/?kontrolnarobota=site-de-rencontre-gratuit-forum-2021&a8c=49 terrenys del poble que han segut privatitzats, però, el valor d’ells no han revertit al poble, dos de la Generalitat. L’hospital Comarcal no funciona correctament, del segon ambulatori no se sap res, l’estació d’autobusos no sabem “na de na”el senyor Mariano ens podria informar (mentir?) L’escola de idiomes a Benicarló, com l’alcalde és del PP, doncs per al “tocayo”, i un llarg etc.

Senyors del Consell, un poc d’educació i respecte vers els nostres veïns no els aniria malament, doncs una persona per molt ben vestida i entratjada que vague li pot passar com a la mona, i no remenen la merda, doncs de basures, gurtels, ripolls i fabres, aquí ja comencen a fer massa pudor, ens posem en la casa dels altres i la nostra necessita una bona passada de l’equip de desinfecció i restaurador democràtic.

Quina genteta!! quins polítics tenim al País Valencià, ofereixen vore els bous a la gent del principat, i ells, la Generalitat Valenciana ens tapen el poder voreTV3

Gent de Catalunya, canareus, rapitencs, etc., …….. sigueu ben vinguts a Vinaròs sempre, però, no malbarateu el prestigi que haveu adquirit al aprovar la llei dels bous

Vinaròs 29-7-2010

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!