DE SANITAT

28. Jul, 2010 0 Comments

El dia 11 d’aquest mes ens va cridar l’atenció una noticia del periòdic Levante en la que diu que Castelló tanca plantes en tots els hospitals. El General en tanca dues fins setembre, una d’adults i un altra de pediatria; al de la Plana el retall afecta a tres unitats en el mes de juliol, en el de la Magdalena la Conselleria ha decidit que aquest estiu tanque tres unitats però, no diuen fins quan ¿-?. Fan política d’estavi.

Podríem entendre aquestes retallades si anessen acompanyades de moviment de personal i dotació afegida pel període vacacional en llocs on l’augment de la població és més que notable, cas, per exemple, de Vinaròs. Però no, no tenim cap noticia que en el nostre hospital haja augmentat el numero de personal.

És sols una política feta per poder distreure fons i destinar-los a altres “GRANS ESDEVENIMENTS” o senzillament per retallar despeses perquè els pressupostos no els quadren ni a martellades?. Bon exemple per la resta d’administracions, ajuntaments, etc. del que són crítics constants quan no tenen el poder.

Seguim amb la sanitat i no perdem el fil, de fet a Vinaròs va sortir la noticia que es va inaugurar part de l’ampliació de l’Hospital, el servei d’urgències, i de metges no en van afegir cap. Ni de metges ni personal als que si que els ha tocat afegir-se un plus de feina per no haver calibrat la capacitat dels nous ascensors ni la distància amb les altres dependències. Un altre estalvi?.

Deu ser per això que ni ens van fer cas quan vàrem demanar una jornada de portes obertes de la part nova. Ni de portes obertes ni tancades. Pot ser tampoc ens volen ensenyar una sala d’ordinadors que està apuntalada, diuen que si és per goteres. Si, sala que també pertany a la part nova. Mira si estalvíen que no els dura ni quatre dies!!!.

D’escoltar el que diuen els pacients ni parlar-ne, de la participació en el Consell de Salut ni al pensament. Que te que dir el president del Consell, Aldalde de Benicarló si també és del PP?, tot la mar de be.

Sabem que els roïns som nosaltres, els de Migjorn, els pacients poc pacients, i aquells que cada vegada diuen les coses pel seu nom. Que tenim que fer?

Som els que ens queixem per no tenir un segon ambulatori a Vinaròs,  per la manca de metges i de personal sanitari, per les llargues llistes d’espera, i per tantes deficiències que es veuen reflectides en un descontent general. Per acabar cal fer un petit incís per dir que ara s’ha acurtat el temps de retard, ja funcionen un poc millor, Lacey per fer-te una ecografia sols tarden quatre mesos. http://gruvnbrass.com/?formirovka=montgeron-annonce-trans&2a1=a6

Un prec per acabar, si els plau, no posen primeres pedres un mes abans d’eleccions.

Més informació en la nostra pàgina web www.avmigjorn.org

Vinaròs, 19 de juliol de 2010

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!