LA BARCA DE MIGJORN CONTINUA NAVEGANT

Diriamba 24. Mar, 2014 0 Comments

villiers le bel homme gay DSC_0250Tenim el patró de baixa però com tots tenim patronia en vigor i la barca ha de continuar navegant, a l’hora de costum, a les 12 de la nit agarrem el poal que hem deixat preparat amb un tros de pa i algo de fruita i cap al port. A  la una del matí, també seguim la costum, ens fem a la mar. A la una del matí, el cel fosc però, podem vore quan anem al port un munt de coses, la brossa acumulada per falta de contenidors, carrers mig apagats per falta de llum, les voreres brutes, falta de seguretat, veiem alguna vigilància però, no és prou, roben fins i tot els motors dels contenidors soterrats. També veiem moltes alcorques sense arbres.

Arribant al port inacabat ens  trobem tots els tripulants i a la mar. Al sortir del port mirem al Vinaròs de tots i ratifiquem el que havíem vist, falta de llum, falta de llustre i les  palmeres del passeig mig mortes. Mirem el campanar i sembla com si del costat sortís fum, fum, fum.

Be, prenem el rumb a Sol de Riu. Parem el motor hissem la pollacra i tots al seu lloc. Calem el palangre i tornem rumb a casa. En fer-se de dia estem damunt de la paloma, fondo i aboca el ranxo. Mengem de cara a la costa i observem que tots els penya-segats estan caient.

Així tota la setmana fins el divendres que contem. La major part del recaptat és per pagar impostos. Ens sembla be el pagar però ens agradaria que foren per a la construcció del cinquè col·legi, del nou ambulatori, per a tot el que li calga a l’hospital, per als aturats que malviuen, per millorar el benestar de tots, tots,i que estos diners no acaben malgastats o a la butxaca dels polítics corruptes.

Després de pagar-ho tot ens ha quedat ben poc. Bo, resistirem. Mireu si ens queda poc que a un  tripulant se li han tallat les botes d’aigua  i a un altre se li han esgarrat el «xubasquero» i hem agarrat l’equip de «Tico», el nostre patró, que estava nou, nou per no gastat. Molts pensareu que el «forinyo»  no surt del pont, no, no i no.  És que és així, com a bon «forinyo» sempre va descalç per coberta i en roba de xorrar.» Forinyos» gent forta, menuda i lluitadora pel be de tots. I  molt valents!!!.

Tico, fem les parts igual que les fas tu, no ens perdem navegant perquè  fem us  de la teua llibreta on estan totes les senyes anotades. Els tres dies que la barca ha estat amarrada l’hem pintat de roig doncs Migjorn no te res que amagar. Salut. Vinaròs, 14  de març de 2014

216275_10200991330481944_1805378934_n

 

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!