ATILA CAVALCA DE NOU?.

la plaza online dating 21. Mar, 2014 0 Comments

Guledagudda Sospitosos

 

Quan es va enderrocar el Convent de Sant Francesc, ja vàrem demanar responsabilitats a aquells que van ordenar-ho. Recordem que va ser Jacinto Moliner (ex-alcalde per molts anys), per si algú no se’n recorda. Encara la nostra veu es va sentir molt més quan va aparèixer l’edifici que es va alçar allí al costat amb un front preciós de cara a una plaça inventada. Vàrem demanar també a J.Moliner (tomba-convents)  responsabilitats per la finca del carrer Major, «el van enganyar», va dir, i ens van encolomar al poble un eral que no servia per a res, doncs l’anava a creuar  la nova N-340 (ells no ho sabien, deien). També vàrem fer un munt d’escrits per denunciat les malifetes que hem arrossegat de  l’Alcalde abans esmentat, Wandowsk

a, Arizmendi, del Titànic…i com no de LA MILLA DE ORO!!.  No Jacinto, Atila!, aquell que no va deixar pedra sobre pedra. Quin record pels vinarossencs. I de responsabilitats ningú n’ha assumit troublously i,  que nosaltres hàgem sabut, ningú s’ha preocupat de demanar-les, el poble ho ha sofrit i a més a més les ha de pagar. No es van dignar ni a demanar perdó.

D’aquells die

Per acabar d’arrodonir l’elucubració d’aquesta desfeta, voldríem dir que segons un estudi encomanat per l’equip de govern, el projecte del polígon industrial sols era viable en la primera fase, la qual la va aprovar el ple municipal el passat mes de Gener amb els vots favorables del PSPV i el PVI i en el que el PP es va abstenir. Pot ser aquesta finca no entrava en aquesta primera fase i per tan la podrien vendre tranquil·lament. Casualitat, imprevisió o tot el contrari?. No acusem, però cal estar a l’aguait. I com es diu popularment, n’hi ha un fart. I mentre, la farina blanca que blanca. Vinaròs, 1 de març de 2014.s gloriosos ve ara la següent disbauxa. Diuen que per pagar la sentència d’Arizmendi han de vendre  les finques que havien comprades per fer el polígon  industrial doncs no tenen altre remei. Hi ha una sentència, cal pagar-la en quatre mesos i com no tenen diners, han de fer calaix i no se’ls ha ocorregut res més que vendre alguna finca i, com que son molt previsors no van fer cap reserva per pagar aquesta sentència. Perdoneu digníssims lectors però no podem deixar de fer elucubracions.  Finca que puga arribar a n’ aquest preu sols n’hi ha una i té dos pous d’aigua impressionants que podrien ser molt importants per al poble. Trobar abans de tres mesos algú que pague 1,3 Milions d’euros per aquesta finca i tal com està el mercat ha de ser un “xollo” o ja ho l’havien aparaulat. Per tan si ofereixen un “xollo”, el poble ho perd i si ho tenien aparaulat (no volem ser malpensats)  qui pot ser el personatge o l’empresa que fa l’adquisició?.  També està el Ministeri que ens va deixar els diners per una finalitat concreta que  ara volen trencar. Ens demanarà els diners? o també ho han pactat?.

paisajes-blanconegro-07-35

 

 

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!