La locomotora econòmica no te petroli

La locomotora econòmica no te petroli

rateja, fa fum i molta olor

 

imagesEl País Valencià hem tingut dos presidents i mig, el Zaplana i el Camps i el mig A Fabra, que no pararen de dir que érem l’enveja de tot el mont conegut, i part de l’estranger, que l’eix València- Madrid eren els que tiraven del carro, eix que ara està tort i gripat, si més no a la comunitat (quin olor) que ens han deixat en la roïna, era un bluf. Una colla de polítics de dretes, malgastadors que repartien el pinso entre empresaris i amics sense escrúpols, que organitzaren uns «events» que sols aportaren beneficis de vergonya, als seus promotors, siga la copa Americà, Formula1 o la passejada del PP (a-a), més el descontrol i manipulació de TVV. etc. etc

Ara estem patim les conseqüències tant físiques, sanitàries, culturals i socials, de la megalomania d’uns polítics petulants, alguns d’ells imputats per presumpta corrupció. L’eix València-Madrid si que ha tirat del carro, d’un carro que fa més pudor que el carro de Vadoro.  “Levante, divendres 5 d’abril” “Sanitat confirma que no hay dinero para hacer centros de salud” (que el Sr Calatrava torne la milionada que ha cobrat pels sobre costos dels edificis fets a València, alguns d’ells inútils, altres impossible de mantenir). Si no és fan centres de salut, amb alguns tractaments farmacèutics impossible de pagar i llistes d’espera de més d’un any etc, farem cap a lo que diu un ministre japonés, vivim massa anys. El Conseller de Sanitat, Manuel Lompart ens diu que pararan les inversions pendents en la província (fora les províncies) de Castelló, “entre ellas destacan los centros de salut de Onda, la Pobla de Benifassà, Vinaròs i Peníscola.”

 ¡¡sorpresa!!  han passat 21dies i ni el sr Castejón, portaveu-delegat-apaga focs del Consell, ni el sr Gandia que sempre, com amant de “l’arte” de Cuchares, sempre està al quite, ni el Hyde,(sr Tàrrega) no han sortit a rebatre al Conseller. Perquè serà? ¡¡ Noi la pela és la pela!!

Sr Mariano Castejón, Sr Lluis Gandia, Sr Tarrega, vent-volguts polítics nostres, tenen quelcom que dir de la suspensió d’aquesta obra? tantes vegades promesa, i tantes vegades han mentit prometent-la. ¡¡vergonya cavallers vergonya!! Esperem que algun dia el Poble (democràticament) els passe comptes, doncs han portat a les classes populars a la desesperança, i al Jovent sense futur.

Vinaròs, 26/4/013

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!