Els temps estan canviant

ppcc net (1)I com canvien !!

El “bunker barraqueta, els blaverols”, la dreta, els neo demòcrates, als valencians que defensàvem la nostra Llengua i la seva unitat amb lo que a Catalunya li diuen Català, que nosaltres al País Valencià li diem Valencià, més la unió de la nostra Nació, els Països Catalans, ens deien traïdors, venuts a la Banca Catalana etc. inclús els insults de paraula anaven acompanyats d’alguna bomba, com les ficaren a la llibreria 3i4, a casa Joan Fuster, Sanxís Guarner o l’Estellés i morts, Miquel Grau a Alacant i Guillem Agulló a Montanejos, En acabar alguna manifestació a València en defensa del Valencià a les escoles, o la TV, ens apedregaven els autocars, gent descabestrada atiada per la dreta hereva del franquisme, que dient que el Valencià era un “idioma” diferent del Català, això sí, el defensaven en Castellà, com ara fa el PP.

Els temps estan canviant

I com canvien !!

Abans la dreta valenciana, amb poc pòsit democràtic, ens dient que estàvem comprats pels “imperialistes” catalans, per Jordi Pujol, Òmnium Cultural, la Banca Catalana etc. ara aquest senyors, que alguns d’ells recolzaren i atiaren l’anticatalanisme, no condemnaren la violència de l’anomenat en aquells temps el “bunker barraqueta”,  doncs donava vots, ara demanen a la Caixa Bank inversió al País Valencià. Ara que la dreta política valenciana ens ha fotut a la roïna, la dreta econòmica prega als “imperialistes”catalans almoina. Qui ha fet la fallida de les  Caixes valencianes, la Cam, i Bancaixa més el Banc de València?    “Vergonya cavallers vergonya”

Els temps estan canviant

Canviem-lo

Però, fem ho nosaltres. L’obra social de la Caixa invertirà 21 milions d’euros a la Comunitat Valenciana, “Levante, 6/4/2013”en la foto que acompanya la noticia veiem al molt Honorable, non nato (no votat per ser president de la Generalitat) signant l’acord amb el president de la Caixa, Sr Isidre Fainé. Com a veterans venuts al “imperio” a Migjorn quelcom ens tocarà. Al País Valencià en els últims 17 anys la collita de fariseus, mentiders i mal gastadors ha sigut molt productiva, si el temps no el CANVIEM, nosaltres de veritat, tindrem collita per molts anys.

Vinaròs, 7/4/2013

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!