La pluja diuen que purifica. A Vinaròs emmerda la platja

eulogistically 14. Mar, 2012 0 Comments

15 d’octubre de2011, aVinaròs cau una pluja de 12 l/m2, l’aigua surt per el tub de la platja del Fortí, una  feina mal feta, que comporta la contaminació de la platja i alguna inundació. Platja que va estar sense netejar trenta sis dies (36) fins el 9 de novembre de 2011, que per fi tenim, per la insistència nostra, una reunió amb el regidor de participació Ciutadana, en un despatx de l’Ajuntament, parlarem del local que estem usant, doncs tenien el projecte de instal·lar un ascensor, ens digué que no es faria, al dia següent començaren les obres. Estem esperant noticies del sr Gandia per parlar del local i de coses series. Li férem arribar la nostra queixa per la falta de manteniment i neteja de la platja del Fortí i Fora Forat, abans de la reunió recollirem una mostra de la porqueria que tenia la platja que li férem entrega, resposta del bandoler (el que fa bans i avisos) ji ji ja ja, i fugir d’estudi.

20 de novembre de 2011, grant aiguat i mitjanet temporal de mar, resultat, com les altres vegades la platja plena de boles de  grasses, de detergents i altres elements dels les cambres de banys que fan cap a la claveguera, grans regalls i arrastres d’arena.  25 de desembre 2011, Migjorn fa una nota a la premsa de protesta per què desprès de trenta cinc dies (35) de l’aiguat la platja feia fàstic. Total de dies que ha estat la platja bruta 71. Julio Vidal a les 7,20 hores per la radio dona lectura a la nota de Migjorn, a les 8 hores la màquina de Fobesa “netejava” i anivellava la platja, inclús sembla que han fet ús d’una ferramenta més adient per airejar l’arena.  2 de gener de 2012, la platja està quasi be, però encara queden molts bolos i algunes restes de grassa i detergents.

3 de gener de 2012, surt publicada una nota de premsa de l’Ajuntament en replica per una suposada denuncia de Migjorn en referència al mal estat i manteniment de la platja, davant el Síndic de Greuges, i el “vocero”  regidor que drap que es mou, drap que envesteix, invita als vinarossencs anar en peregrinació a vore la platja, llàstima no fer la invitació deu (10) dies abans, a part de vore el desastre de platja podrien sentir la oloreta que desprenia, alguns visitants prengueren bona nota. Però, anirem a FITUR, a recuperar lo que s’ha perdut aquets dies de desembre. Han tardat 71 dies en fer complir la obligació que te Fobesa en netejar la platja, en temporada baixa te que ser per ordre de l’Alcalde, deuria estar de “tapes” i no se’n recordaria de les seves obligacions com alcalde, alcalde que http://adsecurite.fr/?seledka=rencontre-femme-medecin-celibataire&bae=41 Vinaròs no se’l mereix

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!