LA LLEI DE COSTES EN PERILL

http://livingfor.com.br/?plov=jornalista-assume-namoro-com-melhor-amigo&3e9=05 La corrupció i especuladors esmolen “armes”estiguem atents

Al mes de novembre de 2010 publicarem al “7 dies” un extracte de la revista Mar que dia: Cheektowaga “siempre se dijo que la Lei de Costas és considerada por los grupos ecologistas, sin alharacas, como una herramienta útil para que la “apetecible”linea de costa no quedara arrasada en manos de los especuladores”.

Setmanes abans ens férem reso de un seminari que va fer-se l’octubre de 2009 aValencia amb el enunciat: Camp Springs “LA FACTURA DE LA COSTA”. Expertos europeos en zonas costeras en Valencia se preguntan estos dias si vale la pena continuar invirtiendo para reparar lo que el hombre ha alterado, (fent ports, embassaments, transvasaments,extracció d’àrids, etc) o seria mejor dejar de actuar? I el catedràtic de Anàlisi de Geografia Regional de la Universitat de Cadiz, Juan Antonio Barragan, creu que seria més econòmic apartar els vials, passejos i vivendes de bora mar, “ Retirada escalonada del frente Costero”. A Vinaròs no podem apartar tot el poble, però, el passeig està en perill de que un bon temporal puga desfer lo que ha quedat del pas del PP per l’Ajuntament, si no es refan urgentment els espigons i aportar grava i arena.

El ministre sr Cañete va prometen per on pasa que reformaràla Lleide Costes del 1988. Recordem al sr ministre que una causa principal del espantós i perillós atur que te l’estat, majoritàriament ve donat per la bombolla especulativa del totxo, que desferen sense cap mirament la costa, barrancs, rius, aigua molls. Ara que volen els especuladors? diner fàcil, i arrasar lo poc que s’ha salvat, per sortir de la crisis?

A Vinaròs tenim dos llocs que amb la reforma dela Lleide Costes que farà a Madrid el PP, més la reforma del Pla General de Ordenació Urbana (PGOU) que farà a Vinaròs el PP, el perill de desfeta en que estaven abans s’agreujarà, saben com sabem de com actua la dreta, i la poca sensibilitat ecològica que tenen, parlem de Aigua oliva i Sol de Riu, ens alegraria molt estar errats, però coneixen el panyo.

Acabàvem la sèrie d’articles que férem a finals de 2010 del tema Cales, Costes i Erosió, demanant:

Primer: Ens oposem a la reforma de la Llei de Costes.

Segon: Demanem al ministre la aplicació ferma de la Llei de Costes.

Tercer: No fer esculleres contra els penya-segats, es mengen la platja.

Quart: Fer aportacions de arenes i graves, segons sigue la platja.

Cinquè: Fer cas als tècnics, recomanen apartar vials, passejos i vivendes de la primera línea de mar

 

7/3/2012

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!