La Taula del Sénia

http://eretv.fr/?galigyla=site-de-rencontre-badou&6dc=74 14. Oct, 2013 0 Comments

http://vedantaiowa.org/?makrosyt=monica-dating-history&1f4=5a baixaDel primer dia que feia nosa als alcaldes del PP. per què ?

site de rencontre avis 2015 L’ex alcalde tomba convens s’hen fotia d’ella. Però al vore les subvencions que rebien de Zapatero els pobles adherits, s’ha puntaren tots, que ara com que el Rajoy no amolla ni un euro, està enfeinat en retallar la educació, sanitat i prestacions socials, pilars basics d’una societat lliure i solidaria, uns dimiteixen, el president alcalde de Benicarló, l’altre l’Alcalde de Vinaròs la vol morta, en STANDBY. Taula del Sénia, entitat que agermana comarques i pobles de l’Aragó, Catalunya i País Valencià. Pot ser aquesta unió sigue el seu pecat. Que el PP te por de la unió de pobles de la Corona d’Aragó?

Desprès de fer conya de l’Associació dient-li que era la taula del “caragillo” per part de la dreta, han deixat la Taula sense cafè i sucre, no han sabut reposar, o no han volgut, prefereixen fer de foseros que mantindre en bona salut una entitat que ha donat uns bons resultats econòmics i socials

L’alcalde de Vinaròs ja te una experiència negativa en voler paralitzar alguna entitat social (Migjorn), que no aconseguirà, ni ell ni el demòcrata falangista de cara amb insolació, sr Tàrrega. A Vinaròs ja fa més de dos anys que aquest govern municipal ha posat en STANDBY totes les iniciatives promogudes per l’anterior equip de govern. Vinaròs des de que MANA el PP molt ben “aconsellat” sembla un “xiringuito” de platja. Les coses importants, que poden crear bons llocs de treball, fixos i duradors, no de temporada i mal pagats, els ha deixat en STANDBAY, com el parc industrial i Logistic acabar les obres del port, amb tots els serveis necessaris i promesos manta vegades, el corredor Mediterrani, l’autovia de l’Aragó (A- 68,) el col·legi Jaume1, la piscina, els instituts, refer els espigons, aportacions d’arena, la fitació i defensa de la costa, etc.

Totes aquestes mancances que l’Alcalde les te en STANDBY, o al tanatori,  les tapa amb tapes que no fan cap profit al poble. Del conte dels tres porquets la casa que han triat per Vinaròs ha sigut la de palla, (xiringuito) benefici ràpid i de temporada. Hem donat la culpa de la mort industrial a l’Alcalde, però mana l’Alcalde?

Al marge.-

Al Capone tenia advocat?. Els nazis al judici de Nuremberg tenien advocat?. Els colpistes de 23-F tenien advocat? Tenien advocats que els defensaren?

El camió dels fems empastifa el poble de líquids pudents i contaminants. Responsable, qui és ?

Alguns embornals semblen jardineres. Responsable, qui és ?

La llera del Sérvol no s’ha netejat. Responsable, qui és ?

La platja del poble i la bocana del Sérvol quant plou és contaminada per aigües fecals. Responsable, qui és ?

TOT AIXÓ SON XORRADES les tapes ho tapen TOT

 

Vinaròs, 22/9/2013

paisos_catalans_senyera_thumb[2]

 

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!