Més informació. Més informació. Més informació

Més informació. Més informació. Més informació

Menys demagògia. Menys demagògia. Menys demagògia

2011-Cobra-Kiewit-castor-underground-gas-storage-project-vinaros

L’Associació de Veïns de Vinaròs «Migjorn» des de els primers dies dels sismes, vam queixar-nos de com és  portava la informació que és donava públicament, per part d’alguns polítics, començant per els tres  mosqueters de la comarca del Baix Maestrat, passant per els de València i Castelló, acabant per alguns del Montsià. Alguns semblava que els interessava, els preocupava més, repartir culpes, ja des de els primers moment, als primers sismes, que informar i tranquil·litzar a la gent. Després aquesta deriva política, amb encert, s’ha canviat una mica.

Demanàvem des de Migjorn, que ara era temps de tranquil·litzar al poble, de donar informació real i verídica de lo que estava passant, o podia passar, i prendre mesures de protecció. Suposem que esbrinar amb certesa  als primers sismes era cosa difícil. Però demanàvem als politics que no és donaren les culpes tan aviat, i públicament, anunciant querelles, plens o mocions. Temps tindran, quant estiga clar qui son els responsables, be els vigilants, o els vigilats. Com diem volem informació clara i verídica, si aquesta instal·lació no pot donar totes les garanties de seguritat, http://edilerre.com/?kover=incontri-reggiocalabria&56b=d5 no te que posar-se en funcionament.

Pel preu a pagar, si és desmantella, no hi ha cap problema, més ens costarà el Mulhouse aeroport del abuelito, o la gestió mafiosa de la crisis Bankiaria.

Els mitjans de comunicació han fet un bon seguiment de la crisis sísmica, quasi podem dir que la gent ha segut més ben informada per la premsa que per els responsables politics, politics que  semblava que tenien més interès en donar-se les culpes i sortir als mitjans de comunicació que captar la magnitud del problema i buscar solució. Però, sempre el famós però, hi ha agut alguna premsa que semblava busques el morbo, especialment alguna internacional, per exemple, “The Independent” o “Boomblerg”,que han “informat” lo següent: piggyback “La costa española golpeada por terremotos relacionados con la enorme planta de almacenamiento de gas” i segueix “ miles de propietarios españoles en un tramo de 200 kms de costa Mediterrània han sufrido meses de noches sin dormir” i Blomberg rematxa: “La planta de gas está siendo mal mirada por haber asolado el norte de Valencia por un terremoto”

Remarquem, informació clara i virídica, i si aquet depòsit de gas no te tota la seguritat, no s’autoritze que entre en servei. La seguritat de molts és més important que el benefici d’uns pocs. “Migjorn”.

Mentrestant no parlem dels politics corruptes, diner negre, pensions, medicaments per als malats crònics, esclavitud, dependència, jornals de misèria etc.

Vinaròs, 14/10/2013

politicuchos-783682

 

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!