L’Arc Mediterrani i l’estafa del PP

Migjorn al octubre de 2011, publicarem a la premsa local un article que entre altres coses dia… “ Gandevi El dijous Concordia buit de setembre els alcaldes de les ciutats grans de la Mediterrània s’han reunit a Castelló per reclamar al govern fermesa davant la Unió Europea per demanar la prioritat del tren per l’arc Mediterrani. Que no ens passes com quant governava el PP a Madrid, que entre l’Aznar el Cascos i la Palacios van anular la prioritat que li donava la C E de transports a la línea fèrria per l’Arc Mediterrani. Prioritzaren el Corredor Central”, i seguíem…. pensamientos para coquetear a un hombre “ El centralisme genètic, el de sempre, el que ara recolzat per algunes comunitats autònomes governades pel PP, Extremadura, Castella La Mancha, Madrid, mes els germans del Aragó, demanen que aquet corredor sigue per l’interior, que passe per Madrid.”    

El govern http://initiative-environnement.com/?vizovwefa=site-de-rencontre-rdl&d2c=5a ha canviat d’inquilins, de noms i partit PP, Rajoy, Aguirre, Pastor i el centralisme genètic que mai ha mort, s’ha posat de palès al proposar ala Comissió Europea prioritzar el corredor central, que no vol ni Portugal ni França nila CE per costós i antieconòmic. El corredor Mediterrani és la via natural de comunicació amb Europa, és l’eix amb més transit, i avarca les comunitats més exportadores, Andalucia, Murcia, País Valencià, Catalunya i les Balears. Els PePeros quant el sr Blanco i Zapatero governaven a Madrid no es cansaren de demanar la unió amb Europa per la mediterrània. Quina mentida ens contaran els peperos del País per no demanar aquesta connexió, i les diferent patronals que ho reclamaren amb tanta vehemència quant governava el PSOE

Serem amatents a lo que ens diran a Vinaròs els de Rodalies, els de la A-68, mes els “voceros”que parlen molt i no diuen rés. Tenim i desfruitem d’una classe política que molts d’ells menteixen, alguns corruptes i corruptors, que els fa falta una bona passada pel túnel de rentat, una ITV a fons i uns bons exercicis espirituals. (a la casa del Rouco !!NO¡¡) seria pitjor el remei que la en fermetat. La sra Pastor no se li acut millor excusa que dir. “Como explico jo a los Españoles que los de una comunidad autonoma determinada son màs importantes que los de otra?” genial¡¡ en el fons llegiu Catalunya, i en el rerefons centralisme carca, retrògrad, que ha pogut mes que el benefiqui econòmic del Corredor.

 Al marge,com afectarà ala A-68l a unió de la dreta espanyola amb la catalana,( PP-CiU)

AV Migjorn,    24/2/012             

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!