LES CÀMERES DEL TRÀFIC.

Pleiku 02. Abr, 2014 0 Comments

http://elcweb.fr/QuickTime.QuickTime 44041Estem sorpresos de com DIUEN que estalvien diners aquests senyors de l’Ajuntament de Vinaròs. Primer donen a una empresa la gestió de la zona blava i aparcaments soterrats. Com no en tenien prou en la zona que hi havia l’amplien i n’inventen una altra anomenada «citrícola» que fa que el filat per pagar i posar multes  «cope » quasi de tot el poble.  Els senyors del PP ens diran que la citrícola sols exerceix per l’estiu, que és cert però,  TOTA LA ZONA està ubicada a Vinaròs i els que vivim aquí l’hem de patir  i cal recordar als dits senyors que els pàrquings els vàrem pagar el poble i ara també paguem per utilitzar-los. Per no haver no hi ha cap exempció ni per residents, ni pels que van a comprar al centre del poble, ni al mercat, etc. etc, El cànon que cobra l’Ajuntament es va  incrementar però l’empresa es lucra amb els que aparquem. Això no és un impost indirecte pròpiament dit, això podem dir que és donar un benefici a una empresa que grava la nostra butxaca. Tota la zona està vigilada per persones que van amunt i avall a vore qui se’n passa del temps pagat deixant-li una recepta. Ni vigilen el tràfic ni posen cap denuncia a aquells que aparquen en zona de càrrega i descàrrega ni tampoc aquells que ho fan davant dels guals ni dels que ho fan en doble fila. No és la seua feina, faltaria més.

Per acabar de quadrar el cercle ara posaran unes càmeres pel centre del poble per vigilar als «malifassers » conductors que aparquen en doble fila i produeixen embussos.

No defensem l’aparcar en doble fila però, tampoc considerem que aquesta despesa haja de ser la solució. El que si que farà és forçar que s’aparque en zona blava i es pague un mínim de mitja hora per anar a fer una gestió de cinc minuts. Pot ser que l’empresa se’ls ha queixat???. Que no recapta prou?,  En resum, més càrrega a les nostres malmeses butxaques, doncs si t’agafen et faran la festa.  No tenen més imaginació que la sanció i la multa. A base de cops no s’arreglen les coses.

Per l’altra part anuncien la policia de proximitat, esperem i desitgem que siga un èxit però, també ens hauran d’explicar quina serà la seua funció, doncs si és de proximitat aniran pel carrer, també controlaran els embussos i  també vigilaran els cotxes mal aparcats, llavors preguntem perquè no controlen també la zona blava  com ho van fer fa temps,pot ser que d’aquesta manera si que ens estalviaríem moltes «perres».

Així pels carrers del centre hi haurà: gent que controle la zona blava, policies que controlen els mal aparcats i càmeres per controlar-ho tot. Qui controla al controlador?.  Cal que remarquem que això sols val pel centre del poble, on hi ha més llum i tenen més cura que tot estiga en perfecte ordre de revista, a la resta si no hi ha ordre en el tràfic, falten bombetes de les faroles, falten arbres, hi ha clots,… això no ho volen vore. Ells estalvien, nosaltres paguem, l’empresa guanya. Vinaròs, 24.03.2014

otilio-y-pepe-gotera1

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!