L’espai públic expropiat

 

El PP representa un perill  per al passeig marítim, han aprovat http://bandedecreateurs.fr/?teritoriya=site-de-rencontre-sans-aucun-paiement&ec2=32 privatitzar-lo amb el recolzament del Bloc. Nosaltres, quant era alcalde el sr J Balada, li diguérem que era perillós reformar el passeig abans de fer els espigons i aportar arena, un temporal podria malmetre’l. El sr Balada ens digué que l’aportació d’arena i reformar els espigons anaven avant, però, quela Generalitat posava entrebancs, mai havien demanat fer l’estudi d’impacte medi ambiental, ni fer cales d’arqueologia marina, ara sí. Però hores d’ara tenim en perill una obra que ha costat molts euros per seguir estar en perill, especialment al tram de Colom. Als manaires d’abans i els d’ara els demanem més pressa per completar l’obra, com prometeren en període electoral.

       La resposta a la primera pregunta que va fer Migjorn al plenari de gener fou sobre aquet tema,els espigons, que l’interès que hi tenen els actuals governants ve plasmada en la resposta que ens dona l’alcalde. site rencontre homme riches “Anem a demanar que rencontre marseille annonce el govern central realitze les obres que l’anterior govern va prometre”com si sigues un assumpte marginal sense cap importància.  

Podem informar al sr Alcalde que l’impacte medi ambiental per part del Ministeri, ila Direcció Generalde Territori esta aprovat des de el juny de 2011, (“7-dies”.) I el projecte de l’obra està redactat del juliol de 2007

   2ª  Preguntat per l’afer del Síndic de Greuges no ens deixa clar si la denuncia, no va fer Migjorn, es certa ho és un bluf del sr Gandia, i ens contesta: “ http://oscarvelascochef.com/?kloynskiewtanu=agenda-citas-online-gratis&0d6=78 La seva Associació ha denunciat (no estem muts, i ens preocupa Vinaròs) en reiterades ocasions la presunta (rés de presunta, real) brutícia de la platja”. El dia 10/2/2012 baix del S Sebastià encara quedaven restes de bolos de detergent, de la ploguda de la vespra de S Antoni.

   4ª   Dels famosos pastissets segons ens diu l’Alcalde es va   assabentar el 18 de gener per la vesprada que aquet anyla Caixa Vinaròs al descanset de la romeria sols posaria la mistela, tenim entès quela Caixa va avisar amb temps de sobra per fer-los. Com sempre la culpa del Zapatero, mai de don Tancredo.

   5ª    Preguntem per què les obres del por estan parades fa unes quantes setmanes,(avui21/2/012 estan aturades) ens contesta : “en de tindre en compte que han passat les festes de Nadal, (no ho sabíem) en les obres del port l’important es que el “varadero”s’ha traslladat. Però, falta acabar l’empastre que és ara la zona de l’antic varador, asfaltar el terra, fer la llotja que la Generalitat vol fer privada, la fabrica del gel, casetes auxiliars, fer el mur exterior, falta un tros, i reorganitzar el club Nàutic, això no te importància?. El Conseller? sr Eleno el 2009 va dir que al febrer del 2010 la zona pesquera estaria en condicions de funcionar. Quines condicions? Em mirat el calendari i em vist que estem al 2012 dos anys de retard. El 21/2/2012 no treballen,estan aturades. Estan més parades que el aeroport del “abuelito

No¡¡ als corralets al passeig  Referèndum ¡¡

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!