L’ESTIU… LA PLATJA???

http://elreal.com.ni/?sypermen=donde-conocer-mujeres-en-turcia&12b=be 10. Jun, 2010 0 Comments

Mehlville

Quan l’estiu arriba, la platja és el lloc més desitjat PER TOTHOM.

Però ara amb la crisis sembla que te que ser la salvació de molta gent, tres “xiringuitos” amuntonats en poc terreny, les hamaques, les barquetes, …    i pels estiuejants?,  i pels sufrits residents  QUE???

No saben que també volem gaudir de la platja i necessitem un poc d’espai???

També  volem agrair d’es d’aquí mateix  la gran transformació que ha sofert la nostra platja,  la més estimada i més turística. La gran d’obra feta pels i serveis de Costes i  de la Generalitat Valenciana: «La gran aportació d’arena”, tan fina, tan fina, que amb una mica de vent, sembla que som al desert.

Han aportat l’arena de dins del port, com tothom deu saber, amb la draga, i que és d’aquell tipus que se posa per tots els racons i raconets i que ho ompli tot de pols. Ho deixa tot blanc, palmeres, bancs, cotxes, taules, cadires, etc., etc.

Augurem un agraïment unànime i una comanda especial d’ulleres, tant pels “xiringuitos”, restaurants  i demés establiments  com de població en general. Amb la única pretensió de salvaguardar els ulls.

Quant plorarem les pedres!!! …

Per la nostra part hem fet una instància a l’Ajuntament de Vinaròs denunciant l’aglomeració d’establiments de temporada en un espai reduït doncs creiem que no compleix la legalitat vigent.   A vore qu ens contestaran…

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!