MÉS DE CARRETERA

overlong 20. Feb, 2016 0 Comments

IMG-20151128-WA0006

http://vedantaiowa.org/?makrosyt=social-anxiety-forum-online-dating&c2b=98 DARRER HORA: L’autoritat governativa NO ens autoritza a fer el tall al lloc que teníem previst, per tan seguirem anant al mateix lloc de sempre: PUNT KM. 1O53.700 DE LA N-340, ENCREUAMENT AMB LA CARRETERA D’ULLDECONA (N-238)

Aquesta setmana farem un altre pas en la lluita per aconseguir l’AP-7, GRATUITA, JA. Si fins ara ha estat l’encreuament amb la N-238 (carretera d’Ulldecona) el lloc on ens concentràvem per realitzar el tall de carretera, aquest dijous canviarem d’ubicació, ho farem en la mateixa carretera però en el Km. 1038,300, o siga, en el sentit de Vinaròs-València, després de passar la rodona de la N-340 d’accés a Peníscola. Anem a provar aquesta nova ubicació DE MOMENT SOLS pel dia 25.02 a proposta de les persones que ens manifestem tots els dijous. Serà a les 16.30 quan ens trobarem allí per demanar l’alliberament  d’aquesta ja més que pagada AP-7.

 

El mateix dia 25 com també vàrem anunciar, juntament amb els companys de les Associacions de Veïns d’Amposta anirem a Barcelona. Anirem a demanar la solidaritat de la Presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell. Hora que ens va donar fa temps i que ens situa a un nivell institucional molt important alhora de fer palés la nostra demanda.

Per seguir els contactes amb les institucions, cal dir que també tenim demanada audiència al Molt Honorable President de la Generalitat Valenciana. Del que esperem no demore en excés la concreció de la visita.

Per fer un repàs lleuger del encontres que hem fet envers aquest tema direm que ens hem estat reunint amb diferents membres del Parlament Valencià. Les últimes en qui hem parlat  han estat amb les Diputades del PSPV que van estar a Vinaròs, també vàrem tenir una entrevista amb un Diputat de Ciudadanos i amb altres de Podem. També li traslladarem les nostres reivindicacions al propi Síndic i líder de Podem Sr. Montiel en la visita que té prevista a Vinaròs. Per concloure aquest punt recordem que en el tall de Vinaròs, han participat a més a més de l’Alcalde de la ciutat i diversos regidors, la Diputada al Parlament Espanyol de Compromís-Podem Marta Sorlí, que ens va donar el seu suport.

Per acabar direm que els companys de les Associacions de Benicarló demanaran al seu ajuntament ens recolze i porte al Ple una moció semblant a la que l’Ajuntament de Vinaròs va aprovar en el seu dia per demanar la gratuïtat de l’AP-7, que per cert recordem que va ser aprovada per majoria (llevat el PP). I anunciar que està previst un gran tall de carretera  pel dia 19 de març. Seguirem informant. Vinaròs. 14.02.2016.

 

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!