OBLIGACIONS I DRETS

cherche femme de menage casablanca maroc 22. Feb, 2016 0 Comments

http://mariejosesalgues-astrologue.fr/demo  

descargaEn quan fa a la neteja, els veïns tenim l’obligació de pagar impostos per tenir un poble net, així com col·laborar al màxim per mantenir-lo, mentre el deure dels  nostres governants és el de gestionar aquests diners per facilitar-nos el mitjans necessaris per que puguem col·laborar. De moment tenim manca de papereres i de contenidors per reciclar. Parlant de contenidors, en la costa nord i sud hi ha alguns, que per la seua ubicació, te jugues la pell per depositar la brossa. L’obligació de pagar la complim, el dret a tenir el poble net, no.  Ni el poble, ni el terme municipal, doncs a la partida capsades continuen dormint les terres negres del port, amb una sentència que obliga a netejar-ho però, que sapiguem nosaltres, sense que s’hage complit. Un altre punt negre del terme és l’antic abocador, que també caldria “sellar”, doncs cada vegada que plou, les aigües van filtrant els residus. Cal pensar la gran quantitat de pous d’aigua potable que son a la vora, entre ells el que subministra l’aigua que arriba al poble. No sabem qui està dormint, si l’abocador deixat de la ma de Deu i les terres negres citades o algun altre que se’n hauria d’ocupar.

I parlant de dormir que els pregunten als veïns del passeig, als de Jaume I, avinguda Tarragona, els Cossis, etc., etc., que quan tenen contaminació acústica, altrament dit SOROLL, els que poden desaparèixer marxen de casa i els que no poden marxar no poden dormir ni en taps a les orelles. Això en este 2016 es diu paga impostos i calla.

Ara fa pocs dies, es van ajuntar tots els Alcaldes dels pobles de més de 20.000 habitants de la província per demanar ajudes a la nostra magnànima Diputació. Ens sembla be, i millor que uneixen esta força per fer-la DESAPAREIXER, que en els milers d’euros que ens costen els sous dels que la gestionen es podrien fer moltes coses, com per exemple alliberar l’AP-7, fent-la gratuïta per a tots.

El Dijous tornarem a la carretera, al mateix lloc de sempre, N-340 punt kilomètric 1053,700, des de les 16,30 fins les 17.15. VINE AMB NOSALTRES. TOS SOM USUARIS, TOTS SOM PERJUDICATS I POSSIBLES BENEFICIARIS.

Vinaròs, 15.02.2016.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!