MISCEL•LÀNIA

06. Abr, 2014 0 Comments

Avui ampliarem les notes de premsa que vàrem fer la setmana passada:

564828_308319462573414_230192402_n

En primer lloc cal dir que estem molt contents per la reunió que vàrem tenir el passat dia 26 amb un enginyer de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer que es va desplaçar a posta a Vinaròs per parlar amb nosaltres, reunió que l’havíem demanat feia temps i degut a diferents motius va ser ajornada un parell de vegades. Després d’un breu intercanvi de documentació l’acompanyarem a vore “ hérouville saint clair annonce libertine in situ” els arbres plantats en la llera del Servol i posteriorment férem una ullada pels voltants de les graveres del Riu i la  desembocadura del barranc de la Barbiguera.

Reunió que considerem molt positiva i quedem a l’aguait de la seva comunicació o actuació pertinent.  Ens va donar la raó en el tema dels arbres del Servol i va demanar-nos que férem una demanda  de neteja en el tocant al Servol i la Barbiguera doncs són ells els que han de mantenir-ho com correspon. Cal dir que nosaltres no ens fa res de fer la petició i de fet la farem però,  entenem que també és l’Ajuntament el que hauria d’haver de sol·licitar fer aquesta neteja.

Cal dir que no seria d’estranyar la reacció del equip de govern per a que aquesta visita no tinga el fruit desitjat, nosaltres tenim clar que si passa qualsevol incident (no desitjat per ningú) per culpa  d’aquests arbres sabem a qui hem de fer responsables.

La junta de portaveus de l’Ajuntament de Vinaròs va ser capaç d’arribar a un acord per donar  el nom d’ ADOLFO SUAREZ a un espai emblemàtic de la població, al qual li donem suport però,  longjumeau celibataire SON incapaços de fer el mateix reconeixement al PRIMER ALCALDE DEMOCRÀTIC DEL POBLE cosa que MIGJORN ve reclamant des de fa temps.

El PP ens va fer un aclariment públic: L’anterior legislatura, governant PSOE-PVI, i a proposta seua, es va acordar a l’Ajuntament donar el nom d’un carrer a TOTS els Alcaldes democràtics de Vinaròs un cop abandonen la vida pública, per lo tant, allò que ells diuen que reclamen fa molt temps ja està aprovat. A lo que nosaltres podem afegir que tot i que ja està pres l’acord, perquè tarden tant en portar-ho a terme.  Nosaltres, si ens permeten tornem a proposar que la que avui porta el nom de Plaça Jovellar siga dita PLAÇA DE RAMON BOFILL  i la coneguda com a Finca del Carrer Major li siga donada en nom del següent alcalde «democràtic», no cal dir que son dos espais emblemàtics i que cadascun d’ells estaria representat allí on li toca. Vinaròs, 30.03.2014.

suarez-jura1

 

 

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!