Ni la granota Gustavo, ni al Ciruela

                            

El sr Tàrrega estava tan atrafegat amb el totxo, inflant la bombolla immobiliària, que la única cultura que te  es la del cimen armat (usat molt últimament per fer cares de concejals) la del totxo i l’especulació.

Sembla que de jove no tingue temps de vore “Barrio Sesamo” la granota Gustavo li àuria ensenyat a situar-se físicament, àuria après que significa  “aprop” “lluny” “dalt”o “baix” “democràcia” o “feixisme”

Te raó, quant les riuades de 1994 i 2000 el riu no estava canalitzat, com no veia al Gustabo no arriba a comprendre que els arbres estan a la part de dal “arriba”del pont direcció l’Ermita del Puig, i la canalització està feta a la part de baix “abajo”del pont, direcció la mar,la Mediterrània. Quecomença a la sortida dels pontets, elevaren el terra uns 50 cms, rematat amb una casota per a les bombes, que igualment està dins la zona inundable, que faria retenció i desviament de les aigües, com ho fa la monstruosa barana del pont “Romà”

Migjorn si que s’ha informat, abans del 1 d’abril trucarem a la oficina de Serveis, Obres i Medi Ambient ( Campo Formoso on disparen…..fotos) municipal, preguntarem si tenien permís de la C.H.X. ens digueren que el tenien, si el tenen preguem que ho facin públic, així sabrem qui és el irresponsable de la plantada dels arbres a la llera del riu. Trucàrem a la oficina de València de la Confederació, i ens digueren que per telèfon aquesta informació no la podien donar, que ho férem per escrit, cosa que em fet presentant una instancia al Prop. Data 10 d’abril 2012, nº de registre 2759/ A2, i dèiem: “ offishly Per aquestes raons serveixi la http://atl-minibus.fr/?fbclid=IwAR3e28OrwrgJGlkKqXJYns5MLLNGXiSCxvZLzt-HC6Qm9L3LfYqy2llGRYA present per denunciar aquesta plantada d’arbres i demanar la seva intervenció fen retirar-los del lloc on han estat ubicats”, son un perill, avui 26 d’abril, no tenim resposta.

Diuen que la “pols blanca”fa malbé les neurones, a vostè la pols del argep li les ha trastocat, (tan trastocades com les del C Fabra aviador, que al “Levante, 26/4/2012” diu aquesta perla. “ Los gais de Castelló votan al PP porque son los dueños de los puticlubs y nosotros los mejores clientes” Sense paraules.) el sr Tarrega a vegades te un comportament correcte i respectuós, “normal”, i altres es comporta com un trencador de urnes, fen un espectacle irrespectuós amb la gent morta pel feixisme, que va lluitar perla Democràcia ila Llibertat, burla que va fer el sr Tarrega els dies 14-15, ell i el Niño repelente, Democràcia i Llibertat que permet que persones com ells malcriats de mena ens governen.

 

Al 7-dies, 6/4/2012 ja denunciarem la plantació d’aquets arbrots, el títol era:

“Perill, arbres a la llera del Cervol”

Migjorn, 26/4/2012

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!