Nota de premsa del 10 de Maig de 2008

studentessa incontri milano  

http://mariejosesalgues-astrologue.fr/wp-json/oembed/1.0/embed?url=http://mariejosesalgues-astrologue.fr/les-stages/stage-uranus-planete-formation-pyscho-astrologue-marie-jose-salgues-montpellier-beziers-herault/  

Kintampo ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE VINARÒS

“MIGJORN”

 

4ª dècada lluitant per Vinaròs 

 

NOTA DE PREMSA

 

La noticia es que el PARQUING DEL PASSEIG s’ha embassat i es ple a vessar d’aigua.

Lamentem aquesta noticia, però, anunciada per aquesta ASSOCIACIÓ DE VEÏNS en molts articles, preguntes al ple i converses directes amb tècnics de l’ajuntament i amb politics que ens governen. 

Ens reafirmem en tots els advertiments fets pels nostres experts (gent del poble sense títol universitari, però amb molta capacitat d’observació) del que podria esdevindre  i no se’ns va fer cas, sent el decurs del temps el que malauradament ens ha donat la raó. 

A vore si ara son capaços de rectificar i posen remei abans d’inaugurar el dit pàrquing així mateix d’assumir les responsabilitats polítiques que pertoquen. 

Responsabilitat que també comparteixen els regidors dels partits no governants doncs ells tampoc han dit res del dit tema, o es que esperaven que passés alguna cosa per denunciar-ho?.

 

 

ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE VINARÒS  “MIGJORN”

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!