NOTA PREMSA 27.08.2013 ZONA BLAVA

İstanbul 27. Ago, 2013 0 Comments

San Carlos del Zulia zona blava xoriços

 

 

 

 

 

Comunicat de premsa de l’Associació de Veïns de Vinaròs MIGJORN, després de la presentació a l’Ajuntament de les més de 5.000 signatures demanant la eliminació de la nova zona blava/taronja i el retorn a les condicions que havien abans que es canvies d’empresa adjudicatària.

 

  1. Les signatures van ser recollides per molta gent anònima i amb diferents encapçalament.
  2. Per presentar una moció al ple i poder-la posar a l’ordre del dia cal ser una entitat inscrita en registre municipal d’associacions i amb la condició  de ser recolzada per algun partit polític amb representació a la corporació.  Per aquests motius tan MIGJORN com els partits polítics signants de la moció van ser instruments necessaris per que fora debatuda en el Ple municipal.
  3. La dita moció recollia un parell de punts, un en tot el referent a la zona blava i en tornar a l’estatus anterior i un altre que feia referència als treballadors. Per a que quede clar recordem la redacció d’aquest segon punt que va significar una certa polèmica:  FER LES GESTIONS NECESSARIES DAVANT LA NOVA CONCESIONARIA PER TAL QUE FACILITEN A LES PERSONES QUE TREBALLAVEN PER A L’ANTERIOR EMPRESA LA REINCORPORACIÓ AL SEU LLOC DE TREBALL.
  4. Tot i que reconeixem que aquest tema no ho especificava en els fulls SI que va ser reivindicat en les assemblees, roda de premsa i demés manifestacions fetes, així doncs vam considerar lícit el sumar aquesta reivindicació. L’engany hagués estat si no ho s’hagués recollit. Cal afegir aquí una pregunta, a qui li pot molestar defendre uns treballadors fixes que de cop i volta es van trobar sense treball?.
  5. Lamentem l’actitud dels partits PSPV-PSOE, Bloc-Compromís i PVI, per demanar la retirada d’aquest punt i el que diem és què aquest segon punt juntament amb tota la moció i el descontent de tot el poble per la zona blava va ser rebutjat PER COMPLET per part del PP, que dient que respectava les signatures A TOT, A TOTS I A TOTES se ho va passar pel forro.
  6. Nosaltres de moment volem animar a seguir mantenint l’actitud del poble en tant de no deixar el cotxe en la zona blava o taronja i no deixar-lo tampoc en el pàrquing, pel vist és la única forma de fer-los entendre que no estem disposats a que ens augmenten els impostos.

Vinaròs, 27 d’agost de 2013

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!