Monstre del Llac Nees (2)

rencontre trans sur marseille Acabàvem l’anterior escrit dient. “ Al port falta molta obra afer, del Polígon Logistic ni és parla, el Industrial és desaparegut, el Corredor Mediterrani, Madrid el boicoteja, la A-68 (N-232), al estiu ens recordem dels molts turistes del nord que portaria als Maestrats. (amb una línea marítima amb les Illes) http://dabakh.com/?cev=meulan-en-yvelines-site-de-rencontre-gratuit-haute&d4f=6f  

corredormediterraneo3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En la mateixa plana i revista, 7-dies, està escrita la següent promesa. La transcriurem en la llengua que està escrita, el Castellà, doncs molta gent del País Ibèric no saben llegir ni escriure la escriptura Iberica, especialment la classe política carca que desfruitem els Ilercavons.

“ Eleno informaba también de que se está trabajando en el desarrollo de la plataforma logística y estudiando posibles ubicaciones donde pudiera emplazarse, (  parla del corredor Mediterrani) teniendo en cuenta que una de las condiciones es poder tener una superficie de 750 metros lineales para convois que puedan ampliarse a1500 m, el día de mañana”. El Sr. Eleno puntualizaba “que son les circunstancias de la vía férrea las que van a motivar su emplazamiento”… i segueix. “esta plataforma logística podría estar ligada al desarrollo de Port de Vinaròs, cuya remodelación podría impulsar a su vez la concreción definitiva de que la autovia de Aragón, la A-68, desemboque en Vinaròs”, Però, o estava acordat que partia des de Vinaròs?.i revista, 7-dies, està escrita la següent promesa. La transcriurem en la llengua que està escrita, el Castellà, doncs molta gent del País Ibèric no saben llegir ni escriure la escriptura Iberica, especialment la classe política carca que desfruitem els Ilercavons.

Aquestes declaracions les feia el Sr. Eleno el 18 d’abril de 2010, ha plogut prou i alguna inundació hem patit, però de les promeses dels projectes que tenien que fer ressorgir el Port on son? Aquest politics d’anar per casa, no es mouen de Vinaròs, ni reclamen rés al AMO, els espigons i l’arena, el collegi Jaume1, segon centre de salut, etc, on son? als seus pamflets al “Vinaròs, volen donar llisons de treball ben fet . Les ralles blanques buiden el cervell. Les ralles blaves buiden les butxaques.

De Castelló a Tarragona hi ha 200 km, l’Arc Mediterrani necessitarà un polígon Logistic, pot ubicar-se entre Vinaròs- Benicarló, amb un polígon Industrial, i un bon Port, que Migjorn fa ja molts anys que reivindiquem i volem aquestes instal·lacions per Vinaròs, com voldríem uns politics locals que verdaderament els preocupes el Poble, i no com ara, sols els preocupa el partit, la parla dels Ibers, i el lloc de la llista en properes eleccions.(que amb la corrupció que destapa el Sr. Barcenas seran aviat) l’escurada de butxaques que ha fet el PP a Vinaròs des de que mana no te nom.

Migjorn és un vent pacífic, ajudava molt a tornar les barques de vela al port. Si el patró era un bon mariner.!!

Vinaròs,8/7/2013

baixa

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!