nota premsa terratremols. 06.10.2013

ducally 06. Oct, 2013 0 Comments

 

1375916_1420918664798580_1203305536_n

L’Associació de Veïns MIGJORN,  en relació als moviments sísmics que estem sofrint en el poble de Vinaròs i comarca, vol manifestar:

Ens sembla molt be la constitució per par de l’ajuntament del dispositiu de seguiment i informació. També ens sembla  bé els fulls que s’han repartit i de la publicació en el Diariet i en l’encart que han realitzat en els periòdics locals i també els diferents simulacres que s’han fet en les escoles.

Però, seguim insistint. La informació és vital i la col·laboració de tots també. Demanem novament una assemblea informativa feta per l’Ajuntament i retransmesa per televisió i per radio amb participació del poble.  Ens cal una comunicació directa i continua amb l’Ajuntament. Ser partícips de les mesures de prevenció però també comptar amb la màxima informació.

Així mateix demanem un pla d’emergència i evacuació Formigine , que si be ara esperem no utilitzar-lo, sempre en qualsevol moment ens pot ser d’utilitat.

REMARQUEM: Demanem la unitat de les forces polítiques, ARA no és el moment de llançar-se pedres uns als altres, ara TOTS a solucionar els problemes.

Vinaròs, 05 d’octubre de 2013.

 

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!