Pàrquings públics, publicitat i senyalització. La mitja hora gratuïta i el pla integral ciclista, JA!.

30. Abr, 2016 0 Comments

Limages’estiu està al caure i amb ell l’increment de turistes que venen al poble. Com de costum ens tornarem a vore amb el problema dels aparcaments . Ja se sap que  amb l’estiu tornen les oronetes i també la zona taronja, que si be ja no és el que era, encara en queda un bon tros. I els ciutadans hauran de preparar de nou la cartera o l’enginy per poder aparcar més prop del centre a cost reduït.

La dinamització del comerç del poble es un objectiu d’aquest ajuntament com ho va ser dels anteriors,  però no ens negaran que la llevada de la mitja hora gratuïta que teníem fins que JB  ho va “arranjar”, completant-ho amb la zona taronja, ampliació de zones blaves, etc., creiem que va fer molt de mal i ha portat que molta gent s’allunye del centre de la població. La dinamització del centre, com moltes altres coses, cadascú se ho entén com vol, uns afavorint el negoci dels aparcaments i els altres mirant que cada vegada més la gent van/anem buscant un aparcament gratuït per fer les compres.

Posats en contacte amb els responsables actuals diuen que estan lligats de caps i mans pel contracte i que d’aquesta mitja hora no tenim noticies. Tampoc ens sembla be, caldria més gestió, pressió o lo que fora precís.

Per l’altra part, no fa massa dies, publicàvem un article queixant-nos dels clots del gran pàrquing del camí fondo, lloc alternatiu per deixar el cotxe prop del centre del poble.

Des de l’Ajuntament cal donar les millors perspectives per que els turistes no surten corrents, ans al contrari, que estiguin a gust i que se`n vagen satisfets.

Tot no s’acaba en la promoció i en els espectacles que segur que faran. Calen facilitats i una bona senyalització, una bona propaganda, no dels llocs on han de comprar, que també, si no del lloc on poden deixar el cotxe.

Per acabar en el tema del tràfic direm que els ciclistes volem més espais per poder amarrar la bicicleta. I volem circular amb garanties i tranquil·lament.  A vore si li donen una bona empenta, i ens presenten el pla integral ciclista, que tenim moltes ganes de que se’ns marque un espai vital per a ser respectats. A l’estiu també és un altre problema que s’incrementa.  Vinaròs, 24.04.2016.-

http://comvicente.pt/?borw=ele-procura-ele-maia La Rinconada PD. Al mes de maig el tall de la carretera serà a les 19 h.  al mateix lloc. Aquells que vulgueu participar i no teniu vehicles disponibles, poseu-vos en contactes en avmigjor@gmail.com.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!