PASSEIG DE VINARÒS, ÚS O ABÚS!!

http://novita-med.pl/?komarivske=szukam-kobiety-opole&10b=7c 30. Nov, 2011 0 Comments

http://promocjazdrowia.pl/?krimskiymost=pierwszy-singiel-freddiego&0f2=ea  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Des de l’Associació de Veïns de Vinaròs “Migjorn” volem denunciar el abús que s’està fent del Passeig marítim peatonal de Vinaròs, això ho hem observat en molt trams on el passeig s’ha convertí en un magatzem de cadires, taules, peus de parasols, parasols, i damunt es posen baix les palmeres fent malbé les fustes del seu voltant i donant una imatge de magatzem al aire lliure.

Així mateix volem denunciar el us del passeig com aparcament de cotxes, sobretot a la zona prop del mercat, de vegades, entre les terrasses i els cotxes es fa difícil caminar tranquil·lament per eixe tram del passeig.

 

També volem continuar oposant-nos a les dues ratlles pintades al passeig, ens oposem a la circulació de vehicles pel passeig peatonal, últimament hem vist un gran augment de la circulació de vehicles, així com en velocitats elevades, el que no hem vist es cap control per part de ningú, ni pareix que tinguem moltes ganes de solucionar-ho, la solució la tenen fàcil, el carrer Les animes i baixada i Sant Pascual de pujada, o a l’inrevés. Els veïns i els comerços de la zona no estan conformes amb la circulació per les dues ratlles.

 

Demanen per part de d’autoritats competents, en aquest cas el nostre ajuntament, prengue cartes en l’assunt del passeig, igualment demanen als nostres conciutadans que tinguen consciencia ja que el passeig es de tots i l’hem d conservar.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!