PEPITO GRILLO

http://forum-emploi-doras.fr/?kvakva=rencontre-des-filles-en-france&6b6=40 25. Dic, 2011 0 Comments

http://elcharro.es/?myw=como-ligar-online-gratis&1b7=cf

rencontres femmes montpellier PEPITO GRILLO.

 

 

El regidor de serveis, senyor de les fotos, ens va arribar al cor dijous passat amb les seues declaracions en roda de premsa. Pot ser tinga raó en algun dels temes que exposar però en tocant al tema de la sanitat i l’educació tornem a repetir que ens va arribar a l’ànima o al fons de la consciència, tan es val.

Feia molt de temps que no li recordàvem una menció als impostos que paguem i que amb ells donen el servei que estan donant (deu ser que ja els toca recaptar a ells). Deia que cal valorar  el que tenim  i que els impostos, que son els que son, tenim la sanitat que ens podem pagar i no la sanitat que algú s’invente com idònia i també que l’educació es la que tenim no la que algú, no sabem qui, considera com adequada.

Després de fer aquesta arenga a la responsabilitat i al conformisme, varem haver de fer teràpia de grup perquè va sorgir controvèrsia quant ens preguntàrem quina és aquesta sanitat i educació que hem d’admetre com a possible i la que, senzillament, nosaltres, el poble, els membres de la nostra associació, aquell que va pel carrer, el pensionista, té, hem de conformar-nos. Fins on consideren (el PP) que podem ser conscients que ens passem o que tenim dret?.

Per l’altra part, si tenim en comptes que impostos als que va fer referència el Sr. Tàrrega, senyor de les fotos, són també  els que financen altres despeses. Perquè no diu també  que tenim la F-1 que, ens la podem pagar?, L’AEROPORT de Castelló que el podem suportar?, el finançament dels trofeus de golf, de les regates de la Ocean Race, Americas Cup, etc., etc., o és que aquí, en aquests temes, hem de ser permissius? (són uns poquets exemples de malbaratament de diners públics).

També ens va explicar quina és la seua missió, a més a més de  fer fotos, clar. Vigilar els projectes del nou col·legi i de l’ampliació de l’hospital però, SEGONS ELL, no queixar-se si no s’aconsegueix. És a dir, a creure als seus superiors i fer-nos el sermó a nosaltres per no obrir boca i suportar tot el malbaratament dels diners públics sense obrir boca i conformant-nos amb els serveis que ells (l’administració del PP) ens vullguen regalar (t.e.c.).

No ho podem fer més llarg, l’espai que ens destinen és el que és i no ens permeten anar més lluny, però volem apuntar que, malgrat tot, nosaltres no callarem ni ens conformarem, volem una sanitat i una educació dignes, universals i gratuïtes. I abans de començar a retallar, comencen pel superflu i innecessari, i no per aquestes qüestions que son imprescindibles i innegociables.

Recordem que a Pepito Grillo li encomanaren que fora la consciència d’un ninot de fusta.

 

Vinaròs, 19 desembre 2011

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!