PEL DRET A LA PRÒPIA IMATGE, SENSE MANIPULACIO

magallón speed dating 14. Dic, 2011 0 Comments

Randallstown No ens van callar en el franquisme i menys ho aconseguiran amb la democràcia. No ofèn qui vol si no el que pot .

L’Associació de Veïns de Vinaròs MIGJORN, davant de la nota titulada POR UNA CIUDAD LIMPIA publicada en “El diariet de Vinaròs” del 3 de desembre de 2011, número 2711,  en la pàgina 29, i fulla del Tauler Municipal, signada per la Regidoria de Servis Públics i a la que acompanyen quatre fotografies del nostre president amb els seus gossets i en la que reprodueix un fragment d’un article nostre,  volem manifestar el següent:

 

Considerem que les fotografies son fetes de forma mal intencionada, sense el seu consentiment i publicades amb voluntat totalment manipuladora. Que les fotografies i la publicació en si ens retrotrauen a temps passats amb reminiscències de fantasmes que creiem ja desapareguts. Els autors  es deuen pensar que amb el dret dels vots poden accedir a la intimitat de les persones sense aturar-se a pensar si tenen dret o no, i sense importar-los les lleis.

 

Que l’assemblea de la nostra Associació es manifesta totalment solidaria amb el  president i,  tant nosaltres com molta gent del poble, no tenen,  no tenim cap dubte del seu comportament i civisme.  Que a més de recolzar-lo li donem suport a qualsevol acció  legal que ell vulga emprendre de forma particular, tot i això, al considerar que també ens afecta i ataca directament com a entitat,  tampoc descartem emprendre’n cap. No podem permetre que puguen repetir aquesta forma d’actuar envers qualsevol altra persona o entitat, i ni que ningú, ni nosaltres mateix, puguem sentir-nos vigilats ni manipulats d’aquesta manera

 

Volem denunciar que el que busquen  és el desprestigi tant de la nostra Associació com el del nostre President, cosa que les nostres actituds i comportaments són de sobra coneguts, pensen que portem prop de QUARANTA ANYS treballant pel poble. Sabem que els molestem i que els incomodem, doncs tant ara com abans no coincidim en moltes de les seues actuacions. Som conscients que aquesta sols és la primera i que en vindran més. El cert és que n’esperàvem alguna,  però ni tant aviat ni d’aquesta manera tant barroera..

 

Cal recordar que darrera de tot això està el Sr. Alcalde, que a la fi és el responsable de la política municipal en tots els seus aspectes, a més a més, Director del Diariet i qui ha  donat el vist i plau per la publicació d’aquesta nota manipuladora.

 

Vinaròs, 14 de desembre de 2011.

 

 

 

 

 

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!