PER UNA SANITAT DE QUALITAT A LES COMARQUES DEL NORD DEL PAÍS VALENCIÀ.

mujeres que quieren conocer a hombres 09. Jul, 2016 0 Comments

West Raleigh descarga

Celje El passat dijous 16 de juny, veïns de Vinaròs i Benicarló (MIGJORN i SANADORLÍ) ens tornarem a reunir amb la directora de l’hospital de Vinaròs alhora gerent del Departament de Salut de Vinaròs. Fou justament a l’endemà de sortir a la llum una nova malifeta del govern del PP, aquella que va destapar que l’hospital de Castelló tenia prop de 5.000 factures “irregulars” en una empresa investigada en el cas Gürtel per valor de 25 milions d’euros. Una denuncia més, i les que sortiran (però això és un tema apart).

La reunió la començarem en aquest tema de malbaratament davant la constatació del dèficit d’inversions generalitzades que patim en aquestes contrades. El segon ambulatori de Vinaròs n’és un cas flagrant. Un altre cas de manca de finançament d’aquest hospital és la manca de personal, tot i que ens digué que la plantilla de metges està pràcticament completa nosaltres seguim insistint que no ens ho sembla. Evidenciem també la manca de metges, infermeres, administratives, … per a que el Departament funcione com cal. Hem parlat en molta gent i la sensació és la mateixa: estem sota mínims, com si n’hi hagués un servei mínim permanent per vaga, vacances, etc. Cal algun metge especialista en cardiovascular, reforçar alguns que n’hi ha pocs,…

Ens va dir que s’estava preparant un “box” per malats psiquiàtrics, però no hi ha sala hospitalària. Fins ara tots van fora del poble. No estem d’acord en el servei d’ambulàncies, que si bé ens diu que l’han dotat de mitjans, les unitats de que disposen són les mateixes i la distància quilomètrica no varia, no poden abastar tot el territori si una està de viatge. Ens reafirmarem en la queixa de la deficiència en el servei de cita prèvia. D’algunes especialitats que tenen llargues llistes d’espera, li demanarem que l’especialista pogués donar hora per la propera visita. Li comentarem que alguns metges de família que tenen un retard de 8-10 dies. Li vàrem contar casos i coses viscudes de primera ma i que els nostres socis ens fan arribar.  I ens reafirmà que cal que la gent s’acostume a dir-ho per escrit. Fer-ho de paraula no val per a res, cal omplir papers i llavors serà quant es puga prendre mesures (això ho afegim nosaltres).

En la cordialitat que sempre caracteritza aquestes trobades i esperant que es note la diferència d’administració, ens acomiadarem oferint-nos per allò que puguem aportar. Per nosaltres no quedarà, tornarem a demanar més reunions i seguirem dient allò que veiem que no va be i que els veïns, els usuaris, els amics i socis ens puguen transmetre per ENTRE TOTS millorar aquesta sanitat que tenim dret.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!