SETMANA DE FESTES I ELECCIONS

Gumushkhane 10. Jul, 2016 0 Comments

hombres solteros toén descarga

http://inspiralia.net/?belyga=hombre-soltero-con-numero-de-telefono&4c8=4a Ja han passat les Festes, les eleccions i hem entrat de sobte en un dels mesos més calorosos i turístics de l’any. Els nostres desitjos de bones festes van ser d’allò més encertats, realment han estat unes bones festes que si be en actes no difereixen molt d’un any a un altre no deixen de tenir un punt de trencament en quant a la ubicació dels recintes d’actes més importants es refereix. La valoració de cadascú ja l’hem vist i escoltat per diferents mitjans, el que passa és que nosaltres sols anem publicant en aquest periòdic setmana a setmana i en aquests temps suposa siga una diferència molt gran.

Primer les festes. No cal dir que estem molt d’acord com s’han descentralitzat tot en base a no repercutir tota la càrrega festera i de soroll en un lloc determinat i per tan s’ha anat escampant al llarg del passeig. Ha estat un comentari prou generalitzat la quantitat de gent que anava d’una part del passeig a un altra. Els veïns de la zona de Fora Forat estaran més descansats i els que han sofert la nova instal·lació no tant, l’any vinent, si es torna a repetir les ubicacions pot ser alguns ja començaran a protestar i llavors se’n adonaran d’allò que han hagut d’aguantar durant tants i tants anys. Demanem coneixement i respecte PER A TOTS. Deixem a banda la Fira Agrícola donat a que des de molts de sectors, principalment comerciants, en han dit que van notar una notable milloria, vendes, gent i, també molt important, menys calor.

Les eleccions , altre tema que teníem pendent. Cal dir que el poble va parlar i també totes les forces polítiques han fet les seues valoracions. Com sempre demanem que cadascú respecte els seus principis i el seu programa electoral i que aquest programa siga un contacte que puga ser-li exigible en funció del seu incompliment. Tota promesa incomplida representa un trencament d’un contracte i aquest que regeix les nostres vides encara més. Preguntem a qui ho puga contestar en quin punt va incorporar el partit guanyador, en l’Estat que no a Vinaròs, això que va aprovar fa uns poquets dies de treure de la vidriola de les pensions 8.700 milions d’euros més. Com que alguns socis també som pensionistes i jubilats també ens preocupa com podrem aguantar a aquest ritme. Caldria que de forma molt clareta com ho tenien contemplat.

Del període vacacional, de la bandera blava i de l’oloreta que fa a la vora del mar que no té res a vore amb l’aigua en parlarem la propera setmana.  Vinaròs, 05.07.2016

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!